Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo gracanicko govno Masic je Lagumdziji isto ono sto je Vasic Dodiku. Oborili su sa SDA nevidjene investicije u BiH energetiku a nisu dali ni jedan prijedlog kako privuci investicije, pogotovo u vrijeme globalne recesije. Politikanti najgore vrste. Samo Nasa Stranka i niko vise!
A to da Hećo treba dati ostavku, to da.
Ma Masic je jedan poltron, klonirani Lagumdzija, koji se ne razumije u politiku. Ne simpatise previse Hace, ali u svakom slucaju ne treba da dadne ostavku, jer ipak on nije u talu sa Radoncice i slicnim njemu koji bi za nekoliko minuta prodali kompletnu BIH.
Damir Mašić je jedan pristojan momak, elokventan i prodoran seljačić, koji se preko Foruma mladih Gračanica i profesora na fakultetu domogao lijepih novaca, doduše zarađenih. Ali ga je tamo dovelo podilazeće ponašanje, bez sopstvenog stava.
mašić je jedan obični potrčko, u doslovnom smislu te rijeci, Zlatko nema nikakve opasnosti od njega, zato ga forsira
Heco je jedan od boljih ministara i netreba da da ostavku.Ima ih jako losijih. Ko god istupa Kao Masic je protiv BiH. Zar ti vise tupavi Masicu a i tvom sefu nije jasno da ko god od bosnjackih ministara da ostavku(Ophodjas) ili ga skine stranka (Sadovica) direktora RAK-a i ostali ,srbi i hrvati nece da izglasaju zamjenu i direktno ucstvuju u urusavanju BiH. Interesantno je da se od srpskih i hrvatskih ministara niko netrazi ostavka. Pa dokazano je da su najgori Spiric,Desnica,Novic,hostapleri Vrankic,Bevanda, i drugi. Poslije svega ovoga nijedan bosnjacki ministar nesmije davati ostavku jer bi ostali bez bosnjackih ministara sto je i cilj neprijateljima BiH.
Častan izlaz za tog lopova je zatvor.
Mašić i SDP rade prljavi posao za Fahru.
e nek je amila da nije bi na guzicu
Gospodin Vahid Heco kao i ostatak Vlade FBIH na celu sa (nesposobnim) premijerom bi trebalo da odu sto je prije moguce. Krajnje je vrijeme za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora na svim nivoima vlasti u Bosni i Hercegovini.