Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za Selmira neka ima i takvih u BiH, odmah mi bude malo lakse kad cujem neku lijepu pored ovoliko ruznih, vezano za BiH.
to je samo kurs a ne akademija!!! zna se sta je vojna akademija... 4 godine vojnog skolovanja uz specijalizaciju po zavrsetku....ali eto I ovaj kurs zovu akademijom....
tako je i za MUP KS, zavrsis bibliotekarstvo, odes na Vraca sest mjeseci i budes inspektor u MUP-u
I ja sam bio u S.A.S. pa ko me pita od jabuka!
@soldier91 neka samo misli da ce napredovati :-)
sladak mi je ko šećerka u ovim pantolicama
Zamisli da se neki britanac hvali kako pohađa akademiju OSBIH! Čast i odgovornost: Britanac John Wayne pohađa vojnu akademiju oružanih snaga Bosne i Hercegovine!
tacno! dodje u vojsku kao magistar prehrambene industrije zavrsi 6 mjeseci nekog kursa stave mu cin I onda se nesto kopisci ja oficir...
kako znas da nisam???? ja ne osudjujem momka ni jedne sekunde samo govorim sts je ta takozvana akademija...nije to akademija a njemu zelim svu srecu svijeta I nek zna kad se vrati u os bih moze komotno zaboraviti sva obecanja sto su mu davali.....;)
HOCEMO VOJNI ROK U BOSNI I HERCEGOVINI !!!
da Bog da mu se ruka osusila ko ga ukide!!! vratiti vojni rok!!!
A ova druga dva lika, koji su u identicnoj poziciji kao on, oni vjerovatno nisu ljubitelji ovakve samopromocije, pa su tek usputno spomenuti medju salvom pohvala na racun Selmira. Mozete li usputno napisati i zasto je bas on najadekvatniji kandidat za skolovanje na ovoj akademiji, medju svim onima, koji su se, pretpostavljam, javili na neki javni poziv ili tome slicno.
Slazem se, i mene zanima zasto bas Selmir.. Smrdi mi na nesto al necemo o tome.
Čast i odgovornost služenja engleskoj kruni .....
svaka cast momce, nije pitanja moze li se, nego zeli li se nesto.. ko zeli i hoce nadje nacina ... svaka cast jos jednom
Zašto je naslov izmijenjen? Prvo zeničanin, pa sad bosanac, svašta.
Nipošto se nije trebalo objaviti puno ime, osim samo inicijali, jer Dodik če ga odmah svrstati u nerezidentne.
TRAVNIK Deni zaprosio Merimu na svečanoj akademiji
ja jebene casti......
on je postigao balija iz sda zavrsio fakultet u travniku hahahahhahaa
@JoseDeLaMata cekaj koji je to uspjeh pohadjati koledz strane armije? pa nije jos postig'o lik nista??????ja znam nase ljude koji su trebali da budu piloti pa su skartirani pred kraj studija pa je l to uspjeh matere ti?