Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo onaj Casey sto je drmo zenu Al Dina?
BiH NEMA VLADU NITI CE JE IKADA IMATI,ALI IMA VIJECE MINISTARA STO JE NESTO NALIK NA VLADU.
Niko tebe ni ne pita hoces li u EU, neces sve i da hoces. Jedine tri drzave u Evropi koje trenutno nemaju ni kandidaturu su koje - BiH, Albanija i Kosovo (ako se i ono svrstava). Turska ima kandidaturu 10 godina, ima sve uslove.Pa gdje je zapelo? Jedan jedini razlog-muslimani. Za njih ocigledno nema mjesta u hriscanskoj organizaciji zvanoj EU. Normalno da vam nece reci otvoreno da vas ne primaju, ali za BiH zbog muslimana nema mjesta u Evropi. Eto kako Evropa gleda na Bosnjake kao evropski narod. Toliko o tome, razmislite i sta zelite. Sredite vi drzavu bar ako nista, jer ni ona ne funkcionise.
BiH moze biti stabilna tek kada sva 3 naroda u BiH budu ravnopravna ! za pocetak, istroseni kurtoni Komsic, Lojanovic i Usta.sa LETE IZ VLASTI ! inace , ne interesira nas ni ulazak u EU a ni u Nato !!!!
@niki Ne, nego je \"bih\", malim slovima, zna se!
Gospodine Casy političari u našoj državi rade samo za vlastiti interes, to smo odavno svi shvatili, ali ko zna možda se jednog dana i čudo dogodi pa počnu stvarno raditi posao za koji su preplaćeni. :)
bih????????????????\'\'PA VALJDA JE BiH