Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-Where are you from? -Iščapljine bolan
momci rokajte talibane nemojte imati milosti-platice amerikanci dobro za svakog ubijenog talibana-muslimana-----sretno------drago mi je da su u jedinici vecina hrvati i srbi--samo bez milosti--rokajte
@dragun... Kakve su to jeftine i prozirne provokacije? Vojska BiH (OS BiH) ide u važnu misiju koja će u konačnici omogućiti članstvo u NATO. Sve drugo je prazna priča, a sad razguli ćetalju!
Sretno, momcima! Mada nisam nimalo sretan sto odlaze.
hahahah a dajgle im okupatorskih uniformi :):):) Eh,...konjusar ostaje konjusar,..dzaba
https://www.youtube.com/watch?v=y1kHrTTtAqM
Sramota najveca,zar da Bosanska vojska puca na bracu muslimane zarad kjafirskih interesa,...dabogda se ne vratili otpadu ljudski
Dobro je, živ ti nama bio.
Ne pucaju oni ni u koga, samo logistika, demineri i sl.
nek vam je sa srecom ! samo se pitam sta cemo mi jadnici u afganistanu...jebote pa kod nas jos tih govana stranjkih ima a mi bi nesto da mir sirimo nedje...ma kretenluk tezi !
Nek bude sretni momci i cure :D Samo uzdignute glave uz nase saveznike! God bless you all
mogu misliti stele kolke su bile za ovo putovanje...heheee.a i oruzane snage su korumpirane pocev od primanja vojnika u sluzbu,a o ovom da ne govorim,jer se zna koliko zarade dole.
Jad i bijeda.
Talibani vam podigli spomenike!
Poginuli majkama svojim za bolesne americke interese!
Sam si bolestan!
za koga,za sta???
Izvinite, jedno pitanje ako može! A od koga bi nas branila ova 'vojska ' kar.inaša' kad bi došlo do nekog f.amoznog rata ili ko zna već nekog napada vanzemaljaca i sl.??? Marš kući sa budžeta, uzimate milijarde maraka nizašto!!!!!!!!
Ne moraju nas od nikog braniti, ali je postojanje ove vojske važno zbog članstva u NATO, a to je onda pravi siguronosni kišobran. Pametnom dosta, za šta će nam.
Tako je idite ginite za 1000 dolara mjesecno bolesnici
jbg zlati i ti nekad pogines za pice i meze ;)
i opet se premisljaju jesmo li za nato??!!