Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@muton- u potpunosti se slazem sa tobom. Najlakse se kititi tudjim perjem...juce nije isto sto i danas ;-)
Pero ne seri, da nije bilo tih koje si nabrojao bili bi neki drugi. Neces nam sad reci da nije bilo Tesle da bi mi svi i danas bili u tami. Jedno je sigurno a to je da i pored Tesle neki poput tebe jos uvijek zive u tami !
@ bivša banjalučanka e moja ti, bivša bl, kažeš da su srbi genetski pogrešno postavljeni!!?? takav je i nikola tesla, mihajlo pupin bez koji ti i tvoj narod ne bi ni čuo fa fiziku, električnu energiju i milion kućanskih aparata, ali šta ćeš - oni su genetska greška... takav je i milutin milanković, matematičar koji je najcitiraniji matematičar u istoriji svijeta, ali, jebi ga, i on je genetska greška... o književnicima, pjesnicima, muzičarima neću jer njih niko ne mora voljeti niti cijeniti bez obzira na kvalitet... ali hoću o nekim koji su svojom voljom odlučili da uđu u srpski kulturni krug, a to su ivo andrić, meša selimović, emir kusturica... i koji drže zasluženo mjesto u toj kulturi, a nisu valjda i oni to uradili jer su srbi genetska greška... a gdje su u svijetu \"tvoji\" bivša banjalučanko, nabroj nekog koga poznaje neko izvan \"vašeg\" bunjišta. slobodno, nemoj se stidjeti reći komad istine kad već možeš srati po drugima.
ma nazanimljivije je da niko, ali bas niko od srba, ne pominje one silne milione sto odnese...36...a narod im obicni skapava od gladi....ocito je negdje genetska greska koju je nemoguce \"im\" (narodu srpskom) ispraviti
ma lutkice medene, kako su samo slatki, siroti Raso .... bas mi ga zao ... isto toliko mi ga zao kai i ljepotana Dodika kad i njemu dodje kraj, pa i njegova djela dodju na vidjelo! kao sto ce mi bit zao sve i jednog nacionaliste koji narusava BiH.... poz.
cuko koji laje ne ujeda ... ! vuku posljednje slamke .... da se izvuku iz govana u koja su se uvalili, pa nemoze se vjecno punit djep i izvlacit na nacionalizam... odcjepit se se RS mozda u snovima, niko imalo normalan to nemoze dopustit, nit ima kakve price o tome, a karadjic ce imat dugo vremena da nauci svirat klavir! svakog ce stic njegovo, ocigledno sa zakasnjenjem al eto tu i tamo ima pravde!
LEGENDE SE OGLASILE!! Udruženje grañana „Front“ poziva visokog predstavnika Meñunarodne zajednice i specijalnog predstavnika Evropske unije u BiH Miroslava Lajčaka da poduzme konkretne korake kako bi zaustavio fašističko divljanje Daneta Čankovića i njegove fašističke organizacije „Izbor je naš“. Navodi koje je fašista i dokazani četnik Dane Čanković izrekao u pismu upućenom premijeru genocidne tvorevine više su nego zabrinjavajući, jer na kraju pisma Čanković otvoreno poziva na vojni ustanak Srba u BiH. „Front“ upozorava visokog predstavnika Miroslava Lajčaka da mora hitno zabraniti rad i ovoj fašističkoj i terorističkoj organizaciji, kako bi se izbjegli incidenti i terorističko djelovanje na prostoru BiH.
Dane samo naglas govori ono o cemu Dodik pokusava da mudro politicki cuti. On dodje nesto kao Dodikov Turetz sindrom :). Samo laprdaj Dane, ja sve zapisujem :)
hehehe...mora pricati svasta kada mu je monstrum, tvorac djela zvanog RS...smijesno je kako govore u mnozini kada im je u interesu, a kada je bila tuzba BiH protiv Srbije onda se govorilo da nema kolektivne krivice, da pojedinci trebaju odgovarati....eee zalosti...tuga, jad i sta sve ne za ljude koji i mogu pomislitu, i u najludjim snovima da je ovaj monstrum nevin. Al\' njima je dao RS, genocid nad jednim narodom, gotovo etnicki cist prostor...pa nije ni cudo sto ga zale...i misle da je nevin...
@dane i ja hehehe, da znas pricu o Karadzicu... Ovdje je u Sarajevu nekad davno postojao \"obicaj\" haha, da kad iz voza izadje neki seljak (uglavnom s durmitora) dodju mangupi i traze mu da od njih kupi ciglu :)) i ako ne kupi dobije je u glavu. Isao je u srednju medicinsku skolu, i cak na 45 stepeni je bio u seljackom vunenom dzemperu. Nije se druzio ni skim, totalni asocijalac... i vidi sta nastade od njega, ah da, vazda je pisao pjesmice...
\"U jednom od ureda BIA-e zazvonio je telefon, te je \"ozbiljni muški glas\" kazao da nekakav alternativac s bijelom bradom i sijedom kosom putuje po Srbiji i drži predavanja o zdravom životu\" \"Nikoga nije optuživao, ni na koga nije bio ljut. Samo je rekao da njegovo uhićenje predstavlja početak kraja Republike Srpske\", navodi izvor \"Blica\". http://www.bljesak.info/content/view/13883/159/ Ovaj narkoman ima razloga da sada stenje na sve strane.
znači: Znači treba ukinuti Rašino \"djelo\"
Paz šta reče: \"Ipak je Radovan Karadžić, zajedno sa narodom, stvorio Republiku Srpsku. \" Mora i Čanković reći nešto što je istina.
j... vam on (Karadzic) m... nema gore nacije od vas i vi ste krivi za sav nered na cijelom balkanu... gamad jedna...
srpskom narodu, pozovite Srbiju, Rusiju i druge pravdoljubive države da natjeraju Haški tribunal da Radovanu Karadžiću sudi pravedno........... Neuzubilah....svakakva zivina zna danas uputiti pismo...mislim...znaju pisati...daleko smo dogurali s tehnologijom...heheh PS.Ali...ali.....Srbija i Rusija i druge pravdoljubive drzave....TAKVIH PRAVDOLJUBIIVH DO RUSIJE I SRBIJE VISE NEMA.....heheh joj....