Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ziku mu face ko u majmuna :))))))))))) cetalj majmunskog porijekla :)
Samo tako, samo tako, i kosovo je nezavisno.
Za Čankovića Krajnje je vrijeme da ti Milorada Dudeka povučeš za obarač.Možda bi ti ja dozvolio da me malo povučeš za obarač al ti ne pereš ruke pa mi se gadi da mi diraš obarač .Bolje bi ti bilo da kupiš ogledalo da se ogledaš.
Polako Dane, sve u svoje vreme. FREE SRPSKA !!!
čanak je posuda za bljuvanje
Znači, RS podržava i nezavisno Kosovo, kad i ona hoće njegovim putem...hehehehehe... Jadni, niste vi nezadovoljni zato što ste unutar BiH, nego zato što vas pokraše i napraviše budalama, samo što ste teški idioti da to uvidite, a vaše vlastite barabe vas još uvijek vuku za nos, i ostale organe koje ne bih da pominjem ovom prilikom. \"Ludnica je kanda otključana širom ostala...prover\'te, molim vas...\"
Cankovicu na kojim si ti drogama.Jesi li servisirao trakrtor onaj sto si dotjerao iz Hrvatske 1995 godine .Spremi svoje prnje ubrzo ces da nastavis SRBOVANJE iz Spticke Smrdije jer si u Bosni privremeno Ilegalno sljego nakon Hrvatske Olije si raspakovao kofere prijevremeno.Spakuj ih opet i budi pripravana.U Smrdiju ako stignes i prezivis oatamo mozes lajati do mile volje.Micko Laktasenko ce te ostaviti od on na Dedinje ili prdekanu.Pa proglasite vec jednom tu neovisnost i ja smatram da nie uredu da vas Micko laze sve ove godine.Mi tako zeljni da sa vama rascistimo zuvijek i da dezifikujemo Bosnu od vas Krivovlaha zauvijek.A sve je blise taj momenat osvete za sve vase zlocine a kamate narasle..
da obarač treba povući, zna se prema kome, meta ima!
Tako je Dane povuci obarac pa da vas dokrajcimo kad vec nismo 95!!! Da zavrsimo sto smo poceli , srpcino supacka!!!!
TO BRATE SRBINE!!!TAKO SE BRANI SRPSTVO!!!
Sviste vi isti. želite uništiti BiH. sramite se a republika srpska mora biti ukinuta.
cankovicu jesi provala! Budi hrabar ti , pa se okupaj!