Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA MOJA GOSPODO MINISTRI,,IMALI BOLJEG DOKAZA ZA KORUPCIJU I LOPOVLUK,OD IZJAVE BAKIRA IZETBEGOVICA,I ONOG TESARA MAHMUTOVICA,BAKIR JE JAVNO IZNJEO PODATKE STA SU SVE ON I SDA DALI SEPICU,A MOZETE MISLITI STA VECI VUKOVI UZIVAJU I STA SU SVE DOBILI ,,OD NARODNI PARA,JEL STRANKE DRZAVA FINANSIRA,STO JE VELIKO ZLO,,IMAS PARE OSNUJ STRANKU,NEMA DRZAVNI PARA,,ONAJ MAJMUN MAHMUTOVIC OCIGLEDAN PRIMJER KORUMPIRANE VLASTI,,UHAPSITE SAD NJIH IMATE ARGUMENTE,,
koliko je ljudi fasovalo zbog auto mafije a koliko zbog navodnog radikalizma.
Đe je ba zapelo ? U HRvatskoj bi Novalić i Aor MAšović već bili odavno uhapšeni, koliko god to NEMORALNO IZGLEDALO ! :))
prvo lukacu je davno vrijeme bilo za penzije, drugo campara e to kriminalac na kvadrat, a svugdje ih ima.
Kako se izvalio ovaj lijevi na fotelji...
Kćerka Fadila Novalića popularna Ada Novalić, ekspertkinja za informatiku: https://pbs.twimg.com/profile_images/344513261568362349/3c0231bc1d48965e414f2c3064b70d16.jpeg
Vrh kriminalne političko mafijške pravosudne i policisjek piramide u BiH. Oni i naravno Goran Salihovic koji je vec maknut. Ovi se sastali jer strahuju ko je sljedeci.
sdsd
Slika govori hiljadu riječi - kakav dogovor ??? S U B O R D I N A C I J A !!! NAREĐENJE = IZVRŠENJE!!!