Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono je govor covjeka koji je doveden pred zid. Sada mi i ne izgleda toliko suplja kada Isak kaze da imamo snagu i da on moze uhapsiti Dodika ako mu narede.
Campara je u pravu za sankcije. Ne da djeluju nego ih rasturaju iznutra. Neka se povuce iz institucija i on i svi ministri i postavicemo nase. Njihove paralelne institucije niko nece priznati. Onda ce im uvesti sankcije svima tj narodu. Nema puskaranja propadaju sami.
Dodik nikom neprejeti ,nemojte Lagati ,nemojte stvari Atmosferu nepodnosljivosti..Covjek hohce da sve vrati u institucije Drzave BiH i to je korektno..Smidtler Satller su Nekorektni .To treba javno reci bez Podanistva.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nisi campara ovako procao kad ti je sef Nastavnik fizickog isao u Laktase Miletu na noge
Dolazio je i Mile na noge njima u Sarajevo i to u institucije BiH. Hej bijedo zelena.
Kakva bljuvotina od izjave ovof Campare. SDA ZA 20 godina nije dala Dodiku koliko su profesor fizickog, dezerter i Njiva dali za 2 godine. I sad to sve pokusava fakturisati nekom drugom.
Aljoša ni pedlja popuštanja .Samo jako !!!!!!
Kakva bljuvotina od izjave ovog Campare. SDA ZA 20 godina nije dala Dodiku koliko su profesor fizickog, dezerter i Njiva dali za 2 godine. I sad to sve pokusava fakturisati nekom drugom.
I ti se Campara iskipa vise od pola clanka ti je SDA na umu nostalgija te ubi. Nije problem SDA Mile je vas problem on je za trojku blagi povjetarac, Pa se sad kandzijajte sa njim, Mile je psihopata seoski djilkos, Vi ste trojka prepontentnih zohara sad se pokazite.Zaustavite ovaj brod ludjaka iz rs.
I ti se Campara iskipa vise od pola clanka ti je SDA na umu nostalgija te ubi. Nije problem SDA Mile je vas problem on je za trojku blagi povjetarac, Pa se sad kandzijajte sa njim, Mile je psihopata seoski djilkos, Vi ste trojka prepontentnih zohara sad se pokazite.Zaustavite ovaj brod ludjaka iz rs.
Joj price vam majko draga...
ma ljudi bolan, idu izbori, bacaju se spinovi kako trojka dobro radi, kako Dodi i Covketu udaraju kontru, a u stvari je to samo igra jer trojaneri znaju da ih nigdje nema poslije ovih izbora, aBd
Eeeeee na sta smo spali, dezerteri nam pricaju o odbrani Bosne..........fujjjjjj
Nisam ljubitelj te stranke SDA kao niti jedne druge.Ali ti bi trebao bar biti realan u zivotu i reci da ti je sve ta SDA dala. Od funkcija koje si obavljao pa i do kapitala koji si stekao..
OVAJ LIK na tri pozicije bio izmuzo narod koliko je mogao i sad kao voli narod on ce ih zastititi od dode
samo jako sa separatistom
Aljoša , dosta je više bilo..! Ako imate imalo samopoštovanja , preko ovoga ne smijete preči , pa nek košta šta košta ..Dakle , morate odmah raskinuti koaliciju na državnom nivou.,🤨🥴🥴😡
to je tvoj koalicioni partner dezerteru izdajnicki
Kakvo samo blago saopštenje reda radi!!! Čuvaj te vi svoje fotelje!!!
Bravo Campara,od kako si u tom nipu pozitivno me iznenadzujes
Ko je ovaj tip?