Komentari (294)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...i šta sad...kome ti kukaš...pa vi ste tu valjda u foteljama da se pobrinete da se to ne može raditi kako se kome ćefne jel tako!?? kome kukaš..zavrni rukave pa uradi nešto i zaštiti! hoš opet zvati unproforce da vas tamo štite?
Nece opet zvati unproforce, to nije smijesno vec je tuzno.
U holandiji mrze musliće.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Tako nam i treba kad nam je bosnjacka vlast hrpa nesposobnih korumpiranih neznalica.. pa nas mozr karati ko i kako hoce
@BH REALNOST 2 Tako je, ali ovdje je svijet dovoljno glup i zaostao da ništa ne vidi metar od nosa...
*BH REALNOST2 Rekao si srž problema bošnjaka i zašto smo prošli u ratu kako smo prošli i zašto nam je ovako danas.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dragan Lukač, etnički čistač https://www.youtube.com/watch?v=aEX3UkLqxJA
Pa prije par dana si podržavao Dodika i pravdao njegov dolazak u Srebrenicu dragi Durakoviću, probaj ga nazvati pa vidi sa njim da kafu popijete. Ovo moze samo nas narod zaboraviti i oprostiti i tako iz dana u dan do sledećeg genocida ili rata. I onda nam opet neko drugi kriv svi su nam krivi a mi vise volimo cetnike u s.... poljubiti nego se hljeba najesti..
Ispravni postupci se pozdrave, neispravni osude, i tako treba da bude.
Ovo što je danas uradio glavni baja,ponižavao naše nane i majke u podrinju je veoma opasno,čovjek nije normalan šta radi,njegova privatna policija ispitivala staru nanu o šamiji na glavi,o članskoj karti u islamskoj zajednici... SIPA i sve specijalne jedninice moraju hitno reagovadi dok nije pala mrtva glava....užas
Cetnicko zastrasivanje povratnika. Bosnjacki narode ustaj iz dubokog sna jer cetnici nikad ne spavaju trag im se zatro
@jermen a to bi ti bio ravnodusan da se ovo desava tvom narodu. Nisu svi Srbi cetnici. Ne treba generalizovati ljude. Ali ovi sto proganjaju i ugnjetavaju povratnike to nema smisla.
Ma Camile Naoruzaj sve do guse drugs poluvrijeme se mora kad tas Odigrati
podmecu ljudima oruzje u kuce
mene zanima mozeli covjek raditi u sipi ako nije u genocidu ucestovao.ovo nije nista nego cetnicki vojvoda radoncic i srpska bagra krenula na muslimansku sirotinju.dok bakir ko curica u suknji prica bajke .zaboravljaju da muslimani mogu dase dignu i bez bakira da vidimo onda kocejim pomoci moglibi svi traziti azil u srbiji a posebno radoncic neprijatelj svi bosanki muslimana
pa hajmo malo pretresati i srpske kuće po federaciji,ja znam zasigurno gdje imaju oružje u jednom selu,isto nose neke šubare i govore kako će uništiti državu,zar po ovim našim definicijama to nije teroristička prijetnja?
Eto zbog cega to he Mile Ronhil dosao prije par dana u posjetu Srebrenici I potocarima
SDA nesposobna stranka, znam kako vladaju u Zenici, ma katastrofa
Svaki iole normalni građanin ove zemlje, bez obzira bio on srbin, hrvat, bošnjak bi trebao da podrži svaku antiterorističku akciju i koliko sam ja upoznat sa ovim dešavanjima, moram reći da se polako stiče utisak da je ovo ipak krenulo u pogrešnom smijeru. Ovdje bi trebala da se sastavi hitna sjednica na nivou BiH s tim da na ovom sastanku budu i članovi EU i USA. U svakoj policijskoj strukturi bi trrebali da budu i članovi EUFOR'a, jer ovakvo stanje ne odgovara ni srbima, hrvatima i bošnjacima, a čini mi se ni EU ni USA. Odmah treba uspostaviti tim na nivou BiH, kao što je SIPA, ali koja bi se bavila samo antiterorizmom i koja bi imala obilježja samo institucija BiH, a ne RS ili FBiH. Samo ovakvim pristupom se prilazi ovim u Svijetu globalnom prijetnjom, baš kao što su prišli u Francuskoj, Njemačkoj, Italiji itd. Ovim bi se osjećaji sva tri naroda sigurno povratio u državne institucije i koliko je meni poznato, BiH se obavezala nešto ovako i da uradi. POLITIČARI RADITE SVOJ POSAO!!!!!
je li ovo onaj koji je prije par sedmica branio dodika a bacao drvlje i kamenje na dijasporu ?
Kukas kada su dosli do tvoje kuce dok su oko tvog sela o oko svakog sela prije 2-3 godine policajci iz zasjeda u najtjesnjim sumskim bogazama hajducki zaustavljali i pretresali Bosnjake i Bosnjacka kola ti se nisi oglasavao kao ni drugi niko,dok su u tvoje i druga sela slali agente koji su se prestavljali kao Bosnjak i tako dolazili do svakog iole zanimljivog podatka i detalja za njih nije nito nikome smetalo,licno u tvom rodnom selu srpski agent pod laznim bosnjackim imenom sagradijo je vikendicu uz pomoc mjestana bosnjaka i na taj nacin otkrijo svaki detalj a selu ni tada se niko nije oglasijo.Nikada Bosnjak od postojanja Muslimana nije teze i manje bijo zasticen bez ikakvih prava,nije mnogo ni u federaci bolje od sr...........
Ako je ovo istina da je policija pitala neku ženu za nošenje marame na glavi to je skandalozno i ponižavajuće,genocidna tvorevina je uzela fursat na starim i iznemoglim,koji su pukom srećom preživjeli genocid od te iste policije,neka,taj kliše su sprovodili svojevremeno i na Kosovu a znamo na kraju kako su prošli.
Fino lijepo ljudi puske u ruke i rijesiti ovo sranje jednom za vazda...