Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kosovo=država i ima pravo da ih handri; rs=entitet i nema pravo nikoga da handri; bih je država i ima pravo da handri rs.
RS vas handri kako hoce, stop za nato, stop za EU hahahah
@skywalker5 Najjače je što nisi svjestan da handri i tebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Mojne Camile visoke politike, svega ti, podrzavamo te jer nema previse Bosnjaka koji hoce zivjeti u Srebrenici, vecinom su ovdje u Vogosci i ne misle se vracati. Tvoji intelektualni kapaciteti su mizerni i kad ti zadjes u visoku politiku, izgleda malo smijesno.
ne seri zvaljo
ovaj se stvarno ufurao u ulogu...haha,sta bi od onakvog covjeka,pa daj svakom vlast...cccc
Ćamile,ne mješaj se u poslove suverene i nezavisne države Kosovo ni oni se tebi ne petljaju!!!!!!
Camil, Vucicev supkolizac opet brka pojmove (mozda opet ganja donacije iz Srbije). Camile, Kosovo je nazavisna drzava - RS to nije, niti ce ikad biti, i ovo se ne moze uporedzivat. Jedino sto Kosovo i RS imaju zajednicko jeste to da ni jedno ni drugo nisu Srpski, nisu dio Srbije niti ce to kad biti.
tako je!
Vlasi neka brinu o sebi!!!
Ja zivim u entitetu RS. Ovdje ljudi teško žive...dosta gore nego u entitetu Federacija i RS sto misli da radi u svoju korist...ustvari radi samo na svoju štetu i štetu građana. Srbi su ovdje jade jadne došle iz Kninske Krajine i dr.dijelova što su im obećali nešto ali dok se ne budu civilizovali nece imati nista...Samo u okvirima normalnijih odnosa mogu nešto postći. Blokadama nişta nece.. Dok narod ne shvati proci ce vremena dok se fašisti ne promijene. Trebaju Srbi promijeniti sebe, svoju vekovnu laž i samoobmanu...Tek tada ce i njima biti bolje.
@Separatista ......i dolazite u F BiH da radite povazdan za 15 kermi hehehhheh
@Separatista kako ti to vidis, mislim da je nevazno. Po izjavama onih, koji bolje znaju, imas svuda sirotinje. Da je negdje manje ili vise, zavisi koliko stanovnika tu zivi.Znamo dobro, kako se istina zna sakriti.Da nije opozicije, koja ponekad iznese istinu na vidjelo, jos manje bi znali.Kada se orijentises po izjavama, zna se, da si izmanipulisan.
Kad je bilo koliko ono 10 miliona ? ili 3 ne znam donacije cutis, uzimas, sebi u dzep nesto ces uraditi uvecati racun 3 puta i sebi u dzep ostalo..a sad kad se bira i pred izbore sad si patriota , sad Srbi su ovo ono..a onda sve lijepo hahha e moj jado, dostajnstvo 0 bodova
Takoje Ćamile! Četnička banda što hi je Šešeljov đak dovuko oko sebe laju ko hrtovi na sve zube. Sikter vlaška bagro genocidna!
neka si im odbrusio Ćami
Ма гледао сам овај филм, пред крај филма Ћамил ће изговорити ону легендарну реченицу "Оћу свој део, нећете ме преварити"... Страва је филм, као и већина наших, смијешан и на крају трагичан...
Bravo Camke
Moj Camile, nisi sine svjestan koliko si plitak... a ni oni koji su te izabrali na tu, jednu od najodgovornijih funkcija u državi.... Najosjetljivijih sigurno...
Šuti, i ti glođeš boošnjoočku populaciju svojom politikom
Ćamile, ti si čovek i po! Ne daj se bagri.