Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Srebrenica vlasino smrdis na krmeci loj i cvarke, idi se okupaj u Jadru
Tihic je prije nekoliko dana izjavio kako ce bojkotovati izbore? Je li to ponovo prevario srebrenicane? A zasto bi druge stranke podrzale ovog Durakovica? Bio je nekoliko godina drugi covjek Srebrenice i sta je na kraju uradio? Tihic, ponovo radi jedno, misli drugo i govori trece.
islamofašist
je bolji kandidat
Pa zar nije bilo price kako se izbori bojkotuju? ili su ti rekli: Tihiću, pusti se ti nas u Srebrenici! Ti ovdje dodjes samo pred izbore i solis nama pamet!
I toliko o bojkotu izbora. Ho Ho Ho Tihiću...