Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drzava korumpirana do srzi, nema posla bez para i to ako imas srecu da nadjes kome da ih das. A ove komentare da omladina nece da radi postavljaju ovi sto su dobili posao u Titino doba... Pa idite u penziju, da mladi mogu preuzet!!! Zasto ne idete? Umirete od starosti na radnim mjestima. O seljacima-dosljacima da ne govorim, dodje jedan na poziciju i zaposli uzu i siru familiju, zajedno sa svim svojim zemljacima. E to je drzava!!!! Raspala se uskoro d.a.b.o.g.d.a.
Nek se ugledaju na mene.
kako ce raditi kad po cijeli dan sjede na kafama i sviraju k*rcu, cekaju da ih pos\'o iz neba pogodi u glavu dok seru o tome kako su drzava i lopovi krivi sto oni imaju samo za kafe i cigara. pu!
Opet citiraju neutemeljeno istrazivanje portala posao.ba da 78% mladih zeli ostati u zemlji - nek izadju na ulice i pitaju mlade ko zeli ostati a ko otici!?
ima kod trninica mjesta, sta god zavrsis mozes raditi u d z ko tehnicari ili sestra al pripremi 12 000 km cica...
safet sušić pape - selektor bih
VOTE AKO STE MLADJI OD 30 I AKO STE NEZAPOSLENI I AKO NE STUDIRATE (SAMO KISIK TROSITE) KAO I JA EV JA RVI THUMB UP
Mislim da bi trebalo i ovih 42% sto rade da daju otkaz. Neka naprave mjesta za djuturume, radice mladi kad ostare...
ma kaki nasi mladi i rad ,,,mi duze mozemo roniti nego raditi,, stvorila se vec jedna generacija neradnika i tako da je problem u nama