Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Morash biti dobar idiot da budesh u ovoj drzavi nekom zirant, to su kreteni ljudi A ti sarajlija, popisam ti se na oba VAKULTETA neznash ni pricat seljacino
Ne vrijedjaj Sandzaklije, d EBILU Kako mozes cijelu naciju vrijedjati, radi 1 covjeka ?? NAjbolji frend mi je sandzaklija !
niste mi jasni nikako. da te prijatelj pita da mu posudis 100000KM, ne bi ti palo na pamet. ali ako te to isto pita, a da je banka posrednik, onda je ok? mozda vicevi o muji i sulji ipak nisu daleko od istine.
Cuj prevarili ih.....ccccc kod nas u mostaru je sve posteno..evo kare mi neki dan jedan vamo da je sve transporentno i nijedan zirant ne vraca lovu..inace smo poznati po postenju,ljepoti,pameti,hrabrosti itd. nema bola u nas tamo vamo, sve se zna, kare mi jedan vamo on je skakac da ce ova turisticka sezona biti dobra i ocekuju velike prihode koje treba fino patriotski raspodijeliti.a ovaj sarajlija je dobar momak odma se vidi, sarajevo-mostar zajednica bratstva, odo sada negdje na kafu pa da vidimo kako dalje
pa kad potpisujete da budete ziranti stavite kauzulu da ako ne moze vracati kredit imovina automatski prelazi na ziranta...i gotovo..pa nek onda razmisljaju hocel uzimati kredite..
Ne kontam zašto prevareni. Pa niko ih nije natjerao, sami su potpisali da će vraćati tuđi kredit. Ne vidim u čemu je problem.
Šta prićaš ba.Kakva Rs šta si ti shvatijo?Sanđaklije drže sve i oni su najveći lopovi.Ja ba imam 2 vakluteta i znam radit na kompijuteru i svašta nešto znam radit,mogo bi bit menađer al Sanđe sve drze,pa nemore se na na tax izić.
sarajevo x je che.tnichki portparol....to je svako shvatio!!! podrska ministru odbrane cikoticu, tadic lichno chuva vec deset godina ratnog zlo.chinca ra.tka mladica i niko ga ne tuzi zbog toga?,????????,??????? komentar ostavljam ovdje jer je ko uvijek zarajevo x zabranio komentare tamo gdje se moze reci istina, ona koja boli protiv ch.etnika i UDBASA na vlasti koji ruse drzavu bosnu i hercegovinu, od spirica, tihica, pa do barasina (jglavnog tuzioca bih-e), mije kresica, ane trisic babic, dodika itd! probudite se bosnohercegovci i bosnjaci, genocidasi vam drze sve danas, od tuzilastva do policije, sad im jos treba ministarstvo odbrane bih-e i bih-e ko drzave vise nece postojati!!! PODRSKA CIKOTICU SELMU!!! NE DAJ SE CIKOTICU I AKO TREBA TUZI BEOGRAD STO NE ISPORUCIJE RATNOG ZL.OCINCA RA.TKA MLADICA I TRAZI JAVNU ANKETU I UL.TIMATUM!!
@sarajlija - jesi fino okrecio oba fakulteta, ponjeo ljestve, nemoj da se zale na radove :-)
Vako... ja sam bijo zirant jednom mom jaranu ciji je babo iz Sandjaka. Ćim sam ćuo da je iz Sanđaka znao sam da ćeme prevarit. Tako ibi.Ja njenu žiriro za dvaest milja maraka,a on kupijo lokal odtih para i jos nesto sto je imo. Ja sam zavrsio dva vakulteta i znam radit na kompijuteru i znam prićat engleski i bosanski,imam položenu B kategoriju i sad ja ne mogu nać sebi poso jer am osto bez posla, a njemu babo sljego otam,papak jedan ja izcentra Sarajva,pravo pametan,imam koeficijent inteligencije preko 150,i ja sad na birou,a on ima firmu.Ja sam išo u Upravu vodovoda( Vodovod i Kanalizacija Kantona Sarajvo ) da se žalim, ali me oni šaltaju,nema priće,mi smo najbolji u svemu,a sjedimo kuci,a njemu babo Sanđaklija i on radi.