Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponos i ljepota Bosne!!!!
buzim je grad blizanaca i heroja, selam za buzimljane
slazem se :) grad Vitezova i Heroja!
I nase slavne 505 viteske brigade.
Peporučujem svim Bošnjacima, da pročitaju djelo hrvatskog putopisca Antuna Hangija "Život i običaji Muslimana Bosne i Hercegovine", da bi u sebi ponovno pronašli "dobrog Bošnjanina": "Bosanski Musliman većinom je visoka uzrasta, širokih plećiju i jakih misića. On je ponosan, kao i zemlja u kojoj se je rodio i uzgojio, a ponos mu najbolje odaje junački hod, bistar pogled i visoko čelo. Bosanski je musliman umjeren u jelu i piću, on je nježan muž i izvrstan otac svoje obitelji. Pošten je i pouzdan, a gostoljubiv i susretljiv kao i svi Slaveni uopće. Je li stekao iskrena prijatelja, na koga se smije i može pouzdati, vjeran mu je do posljednjeg daha. Neprijatelja mrzi i teško oprašta nanesenu mu uvredu. On se drži arapske poslovice koja kaže: "Ispružena strelica više se ne vraća"." http://www.scribd.com/doc/22143957/%C5%BDivot-i-obi%C4%8Daji-muslimana-u-Bosni-i-Hercegovini-Antun-Hangi
Neka nama naših vitezova! "Igmane", neka ti je vječni rahmet! http://www.youtube.com/watch?v=DHhrd_j3sB4 Selam iz Sarajeva!
Čime li se oni hrane... :D
Istom hranom sto si i ti. Pa nisu oni vanzemaljci.
Mali gradić, al vrijedan
Pleonazam. Bužim se prvi digao protiv komunizma u najcrnje vrijeme staljinizma. Bužim je pokazao da Bošnjci nisu bili ni za komunizam, a bogami, 12 muslimanskih deklaracija je pokazalo da nisu bili ni za fašizam.
Bužim, recept za Bošnjake. Selam svim Bužimljanima i rahmet duši generalu Izetu Naniću.
živjela 505 udarna viteška brigada, hvala im za odbranu sjeverozapadne bosne.
Grad vitezova!!
Bužim je čudo. S najvišom stopom nataliteta u BiH i najvećim učešćem djece u ukupnoj populaciji daje recept za pobijediti bijelu kugu.