Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kakvim se glupostima narod zanima, pa to je čudo. Ne dajte im ni marke, da vidimo koji hodža je tu zbog para a koji zbog vjere u Boga.
Članarina IZ mora biti istovjetna sa sve članove IZ.
Čime se Bošnjaci zamlaćuju članarinom u IZ dok sadašnja „najbrže formirana vlast ikada“ uspjela dostaviti ukupno 0 (nula) Programa reformi i obezbijediti 0 (nula) zajedničkih vježbi sa NATO snagama.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Čim vas traže članarinu nema to veze sa vjerom to je posao.
Inflacija u Islamskoj zajednici hahahah gdje pare loopineeee koji se predstavljate iza vjere. Dragi Allah je rekao da najgore vatre čekaju Hodže koji si izigrali vjernike
Nije to nikakva Islamska zajednica, već obična Interesna zajednica gdje 90% uposlenika samo leti za lovom, stanovima, automobilima….
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ma hajde ovo je pljačka, neznam koliko stanovnika ima bužim ali ivo 120 brate preskupo, ovim hodžama su visoke plate a sam kad im treba dana imenuju nekog tako da ih nema nekad i požpo godine a plaća ide.
Ma hajde ovo je pljačka, neznam koliko stanovnika ima bužim ali ivo 120 brate preskupo, ovim hodžama su visoke plate a sam kad im treba dana imenuju nekog tako da ih nema nekad i požpo godine a plaća ide.
Ne treba mi niko kad krepem nek me bace ribama veci sevap mi ne treba...
Poskupila struja, drva, ugalj. Treba to ugrijat
Ne mozes se nadavat islamskoj zajednici para koliko mogu potrosit a sve narod placa ko politicari su samo daj para...
Ostalo jos malo ovih matorih koji placaju,nove generacije….sretno ako za kiflu budete imali!
Buzim mjesto gde se rukja placa 50 km ,gde su najveci islamski fanatici,gde su najhrabriji (viteska brigada) ali iza zavjese daj pare kad je toliko puno budala
Pa braco sta hocete, toliko dzamija a to kosta. Kad ste pravili niste razmisljali kako ih odrzavati, pa ljudi su cijele mahale davali u Vakuf da se odrzava dzamija. Husref-beg, cijeli trzni centar dao za odrzavanje dzamije. Nasi stari su znali prvo materijalna baza pa onda duhovna nadgradnja. Selam
Tebe treba izbičevati po šerijatski
najdublje Djepove imaju Hodze i Popovi pricaju da ne treba teziti ka materijalnom nego duhovnom a svi vozaju Djipove od 40-50 hiljada !
poserem se na Clanarinu !
Očekujem ubrzo da i Merhametu moramo obavezno plaćati članarinu od 100 km godišnje,pa ne mogu predsjednici sami sebi renovirati kuće i voziti se polovnim golfovima
sasvim realan prijedlog od predsjednika medlisa i isl.zajednice.. treba jačati institucije..
Zasto vam treba posrednik izmedju vas i Boga?
Bože ti sačuvaj,dobro nije pala i koja mrtva glava !
Zelena burzoazija i termiti su oteli zajednicu od naroda. Sram te bilo, Kavazovicu!