Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
priznajem da sam najveci krvolocni poglavar srba,krstim i silujem,palim i koljem i to sve u ime srbske amebske cistokrvne nacisticke fasisticke ideologije,nama cistokrvnim srbskim ubicama je samo vazno krv prolit sto vise krvi to vise hrane sa nase cistokrvne ubice.
e moj pipaga (pipa-ga), ne zna covjek da li vise da te prezire ili zali. toliko nepismenosti, gluposti i mrznje u jednom covjeku se rijetko srece. PIPAJGA4EVER!
Tihicu fasisticke srbije ti i velike ideologije,PA jesil NORMALA? Pa jesil SPOSOBAN rec ONO sto je NAJGLAVNIJE a TO JE UKIDANJE genocidne tvorevine-entitetska glasanja,raspodjela DRZAVNE imovina na entitetska i DA NASA drzava ima svoj USTAV od 1992-e godine kOJI je i dan DANAS VAZAN? Pa koga ti to U TVOJE iime i INTERSE KO i krvolocnih fasista srba HOCES PRODAT tj DAT IZDAJICO! ZAPAMTI ako GENOCIDNA tovrevina ne bude ukinuta i STAVLJEN na FUNKCIJI USTAV od 1992-e godine TUZEN CES bit LICNO ko i genocidna tvorevina,fasisticka krvolocna srbija,rusija koja je LICNO ucestvvala u GENOCIDU i RATNIM zlocinima nad civilima Bosnjacima,EU-u koja nam je uvjela ombargo na oruzje pa je i ona DIREKTNO ucestvovala na genocidnu i ratnim zlocinima,pa u ujedinjene nacije na celu s butros butros ghalijem,DOSTA vise DOSTA IZDAJICO! NESOPOSOBAN si ZATO sto si IZDAJNIK svih BOSNJAKA a i drzave bOSNE i HERCEGOVINE! SVE u svemu nisi ti Bosnjak nit Bosanac,ti si NISTA!BiH4EVER!
OVCA
BUDI SRETAN AKO TI DAJU PENZIJU molim te idi.
BUDI SRETAN AKO TI DAJU PENZIJU molim te idi.
Bosnjaci ! _ Tihic je agent neprijatelja BiH medju vama. Tihic ce vas unistiti jer je placen da legalizuje etnicko ciscenje i da fata pripadnike armije BiH kao zlocince. Slijepi Bosnjaci otvorite oci. Smijenio je sadovica po dogovoru sa Dodikom istjerao je bosnjake iz SIPE napada Islamsku Vjersku Zajednicu,ponizava ranjenike,porodice poginulih i protjerani narod iz genocidnog entiteta.Dodjite pameti Bosnjaci nejmate puno vremena za manevrisanje.
pa ne moze nista da se dogovori s one dvije kite sto pregovaraju u ime Srba i Hrvata!
Ne igraj se Tihicu sa Bosnom, pazi sta radis!
inace koga ova dva uha prestavljaju? mene sigurno ne, a kako znam ni bosnjake, oni su rekli sve sto su trebali o njemu na izboru za clana predsjednistva. znaci sta ova dva jako velika i klempava uha u opste pregovaraju u ime bosnjaka?
izdajica, peta kolona, lopov, korumpirani, lazljivac, petljaner, izdajica, peta kolona, lopov, korumpirani, lazljivac, petljaner, izdajica, peta kolona, lopov, korumpirani, lazljivac, petljaner. cik pogodi ko bi to mogao biti?
ima zanimljiv članak na supersajt info
\"Ova baba ce nas unistit\'!\"
@Raso, PONJAMKE ti se u ta pogana usta! Ti volis jesti VNAGO jeli tako, jesteee?