Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogo je komtono spakovati kofere pa nek ispituje Mars do mile volje...u svakom slucaju jedna velikaaaaaa budala bi bila manje na ovoj jebenoj planeti
NEK UHVATI SADAMA HUSEINA ZA JAJA I NEKA GA POSALJE
raja kod nas nema muslimana i nafte, ostavite nas na miru sa vasom civilizacijom
E vidis sine Milorade ja sam ti dosao do SLAVE preko ledja tvoje mame,i vidi boze kakvu budalu napravi!
nek posalje nekog Bosanca pa red je da i mi do slave dodjemo preko njihovih ledja jedanput
Ja mislim da tamo ne treba viza samo su vinjete poskupe..
neka posalje svoj mozak kojeg nema manje bi bilo bolesnih ljudi
Pa ljudi onu su nam uvalili patku da su se vozili nekakvim vozilima po Mjesecu. Igrali se tamo skolice. Uvalice nam i da su bili na Marsu. Mi smo glupi. On je takav kakav je za nas mozak. Čuj bili na mjesecu jos 1968. Mozete zamisliti kakav je bio racunar te godine. A prije nekoliko mjeseci mu puca shuttle kao balon. Odmah tu do stratosfere.
OVO JE MOJ COVJEK I MOJA PROPAGANDA. TAKO JE BUSE UBIJEDI CITAV SVIJET DA VLADAMO SVEMIROM PA CEMO LAKO VLADATI ZEMLJOM, A TO STO SE NISMO NI KORAKA ODMAKLI OD STRATOSVERE NE GOVORI NIKOME. A, DA. NE SPOMINJI NI TO KAOKO TO DA SE NASA ZASTAVA LEPRSA NA MJESECU U BEZVAZDUSNOM PROSTORU...
Kaze Bushova kcerka Linsy imala rodendan i bUSHONJA JE PITA :What you want ? kaze ona :I WONA Bagdad!!!!!!! On je toliko glup da posalje nekog na mars on sebe treba poslat na mars da i tamo pocne neki teroristicki rat za kamenje!!!!!
PA DOBRO STA JE SVAMA? JEL' ZNATE VI CITATI? FINO JE REKAO DA SALJE COVJEKA NA MARS. A ON JE NECOVJEK TAKO DA NE DOLAZI U OBZIR.
Najbolje je da on ide i povede Sadama .Mogu se gore lijepo igrat ,ispricat i zaspat za sva vremena.Vrijeme da malo odahnemo......insallah.
Americki avion nad Bagdadom Radio veza - Americki avion Boing 747 (u daljem tekstu Boing): "Zovemo kontrolu leta u Bagdadu, molimo instrukcije za prinudno slijetanje. Imamo problema sa trapom za slijetanje. Ponavljam, molimo instrukcije za prinudno slijetanje." Radio kontrola bagdadskog aerodroma (u daljem tekstu kontrola leta): "Ovdje kontrola leta aerodroma u Bagdadu. Molimo vas da pokušate prebaciti sa autopilota na manuelno otvaranje trapa. Ponavljamo, prebacite sa automatskog na manuelno otvaranje trapa i pokušajte ponovo." Boing: "Ovde Boing (going boing), probali smo. Ne može, zaledilo. Ponavljam, ne može, zaledilo." Kontrola leta: "Ovdje kontrola leta. Boinge, pošaljite mehanicara dole do trapa da ga rucno otvori. Ponavljam... (bla bla)" Boing: "Ne može, slali, ne može otvorit', zaledilo. Ne može, ponavljam." Kontrola leta: "Boinže, probajte smanjiti snagu svih motora na minimum da skoro dojedrite do aerodroma i da se spustite na stomak. Ponavljam, smanjite snagu svih motora na minimum da biste usporili do lebdenja i prinudnog spuštanja." Boing: "Negativno. Zaledile su mi se flapne na krilima, nema mrdanja i otkazala su mi dva motora. Ponavljam, zaledile flapne i otkazala dva motora." Kontrola leta, Bagdad: "Posada Boinga 747 American Airwaysa, ponavljajte svi za mnom. Ponavljam - ponavljajte svi za mnom: Bismillahir-rahmanir-rahim..."
Jel mogu ja? Svakako mi je pun kurac sviju vas!
ma bush je najgori i najgluplji seljak na ovoj zemaljskoj kugli. treba se sam poslati na mars i nikad se vratiti. ostavario bi s tim zelju svih stanovnika zemlje.