Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OGLAS VEHABIJE...,VEHABIJE... NEMOJTE BJEZATI IZ BOSNE... IMA DRUGO RESENJE.. SKRACUJEM BRADE I PRODUZUJEM PANTALONE.. VEHABIJAMA UPOLA CIJENE... NESTO MI OPAO POSAO... PRIMAM I CETNIKE ALI SAMO NOCU POSTO BI BILO NEZGODNO DA SE DANJU SRETNU SA VEHABIJAMA, MOGU SE PREPOZNATI I IZLJUBITI..
STA SERETE TU KOJI KURAC??? DA NIJE BUSA KAKVI SU, ISLAMSKI FANATICI UNISTILI BI SVE OSTALE RELIGIJE U SVIJETU.. POKUSALI SU TO UCINITI U BOSNI ALI SU GA POPUSILI JER SU IH KRSCANI SRBI I HRVATI DOBRO SJEBALI I ZATVORILI NA PROSTOR OD 23% TERITORIJE NA KOM VI BRANITELJI TERORISTA I ARAPCINA SADA ZIVITE.. E, NECE MOCI KRSCANSTVO JE NAJJACE I AKO DODJE DO VJERSKOG RATA BOJIM SE DA CE JEDNA RELIGIJA BITI MANJE NA SVIJETU... AJD, POGODITE KOJA????
PITANJE ZA KATEGORIJU-X.. STA MISLIS AKO DODJE DO TOG TVOG VJERSKOG RATA KO JE NAJEBO KRSCANSTVO ILI ISLAM???
amerika je drzava koja je uvijek sirila lazi da bi ostvarila svoje ciljeve i namjere,let na mijesec,vijetnam,koreja,irak,itd,itd... ako se evropa a pogotovo islamske drzave ne sloze i zaustave tog turanina busha u roku od par godina imamo vjerski rat i to ce da odnese milijone zivota na ovoj planeti BUSHA TREBA ZAUSTAVITI
Kritikovanje busha je stara vijest. od hemona do sorosa, od chiraqa do pintera svi spominju irak, lazne ciljeve, nepostojuce magacine oruzja, americki imperializam, bushev manjak inteligencije, kyoto, 'sina zvjezdanih ratova', neokonzervatizam itd. Uredu je, znamo, uocili smo, prokomentarisali smo to hiljadu puta. Istina, zadnje 3 godine su jedan los san koji nazalost sanjaju i gradjani new yorka i bagdada. Ali raja, halo, dajte malo orginalne misli. Svodite diskusiju na crno i bijelo, bush je karina a arapski svijet je nevin. Ironija, to je jednostavna nacin tumacenja svijeta ciji je glavni eksponent bush i fraze poput 'osovine zla'. Pa nisu vas ivo, mesa i miljenko tako ucili da razmisljate!!!
DA LI JE IRAN SLEDECI I STA JE NJEGOV GRIJEH???? ------------------------------------------- grjeh im je sto ne predaju pripadnike al qaide, koji se btw bore i protiv rezima u teheranu. takodjer su krivi i za razvijanje nuklearnog oruzja, sto ni komisija za nuklearnu energiju i pored maksimalnog pristupa svim postrojenjima nije uspjela dokazati jah i eto oni ne mogu izrael :(
bus je iranu napravio vestacki zemljotres.dabogda mu se vratilo na njegovu porodicu.
E jes i on napravio Ameriku fenomenalnom u pm! Jebo me otac ako je nije zamotao u priglavke. On se samo nalozio da je na eastu blago. A dohakacemu arapi vjeruj mi.
al se ovaj bus plaho nameracio
Iako mrzimo Busha zbog njegove politike, od njega se treba i par stvari nauciti kao kako dovesti neprijatlje na koljena a ostati na snazi... po meni on je nista vise od misa ali je u jednu ruku i covjek koji ide za ono sto hoce, Bosansko-Hercegovacki Politcari - Nucite i vi nesto, pa da napravimi BIH fenomenalnom, kao sto i treba biti.
Nano, nano heno busmana na televiziji hajat.... Ma nije sinko ono Busman, busmani su dobri ljudi... Vis da je ovo samo BUS... a, NANO, NANO HOS MI NAMAZAT JEDNU MAZU OD PEKMEZA???
E OVOME BIH VOLIO SASITI DRVENO ODIJELO...
DA LI JE IRAN SLEDECI I STA JE NJEGOV GRIJEH????
MAHATIRA LJUBAVI NADAM SE DA ME NISI ZABORAVILA.. PUSTI OVOG PEDERA BUSA SJETI SE NASE LJUBAVI U IZIVAJ KAO STO SI NEKAD UZIVALA ISPOD MOSTA U GORAZDU...
Plaho mu se moze vjerovat.....