Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaaahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaaahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahh
@BuggsBunny HAAAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHAHHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAH
@BuggsBunny zatvori usta kad se smijes da ti ne uleti neobrezani cukundrk
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kasni bus u 14:00, ti saljes poruku u 14:08, odgovara ti da je bus u 14:00 i na tom principu ce i raditi citati red voznje koji je ne ispravan pogotovo linije 28 33 30 i sl!
@strašni dahija Istina da je nemoguće odrediti vremenski u minutu kad će ovo stići, ali zato ne vidim ni smisao ugradnje, puno bi smislenije bilo ugrađivanje GPS uređaja pomoću kojih bi se javljala udaljenost autobusa od stanice...
Pase ti ime, nauci citati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Idemo u Europu, neka neka.
Majko mila, dobija se tek sms servis. Pa i Beograd i Zagreb odavno vec imaju aplikacije na pametnim telefonima na kojima se prati dolazak prevoza na google mapi +elektronske infobilborde. Da ne pricam o Evropi. A Sarajevo tek dobija sms servis. Nije ovaj komentar protkan nacionalizmom "mi smo bolji od vas" vec prosto konstatacija koliko ste tako nazadni u osnovnim stvarima? Sta treba sutra da pomisli turista kad dodje u Sarajevo sa ovim stupnjem razvoja?
Ali zato ce cijena poruke biti 10,00 km, da nikad ne znas kad ce stici na odrediste. Zato cekaj bijedo ko i uvijek sto si cekala.
Daj ba uozbiljite se 😂😂😂😂
hahaahha prvo mi je ova vijest popravila dan, pa onda genijalni komentari, ljudi svaka vam cast!!
Valjalo bi znati putem SMS-a, kad i u kojem restoranu su političari na zakuski i ko im pjeva??
kao prvo ovo mi se ne sviđa da se sms naplaćuje... a drugo, mogo je i neki javni display, kao što sam vidio u nekim evropskim gradovima : " next train in 3 minutes"
Jeste i da ovi debil grada sarajeva uniste prije nego sto pocne sa radom. Dok znaju unistavati nek im udaraju po dzepu.
Od grasa dobijes odgovor: Stani malo, kad si mogao cekati do sad, mozes jos malo... :)
A ako nemam kredita,kako cu onda saznati?Ovo je i suvise nego zbunjuce od strane GRAS-a.Pismeno objasnjene molim
"cijena će biti simbolična" muka mi je
od 1 Decembra 1015
Zar nije svima lakse da se stavi neka digitalna tabla na kojoj ce to pisati ko u svim normalnim gradovima...
Wow... Znači, plaćamo uslugu informisanja kada će doći prijevozno sredstvo za koje ćemo plaćati korištenje. I to ćemo slati SMS-ove?! Šta je onda s ovom aplikacijom? Ona će vjerovatno samo pokazivati kodove za koje ćemo slati SMS?
Sad džeparoši znaju kad rade, a kad je pauza.
pokazivat ce samo mrlju jer kako ce drugacije izgledati kad se sva vozila nabiju u 300 metara i tako kruze.