Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za radnike TTU..
Bgm ce se ponovit oni protesti kad je sve gorilo, jos su gore zasrali sa ovim novim ZJRM
Ponovit ce se naravno, samo ovaj se ovaj put nece stati na paljevini. Some heads will roll in the process.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da sam vlast, zabrinuo bih se. Sad revolucije obično počinju u Tuzli.
Tuzla na sljedećim izborima konačno prelazi u ruke SDA/SBB. Gotovo je sa optuživanjima i mržnjom na relaciji TZ-SA. Uskoro će na vlasti tu kod vas i ovdje kod nas biti jedni te isti.
Tuzla Republika
e sramote i jada, da radnik trci i govori I ja sam ovdje radio i policija ga hapsi.... Ima li iko sluha za ove napacene ljude dojucerasnje radnike koji su imali platu i egzistenciju... nema, sluha nema, samo neka gospoda jos zaradi, neka ima sto vise dok drugi nemaju ni za pogacu.... stidite se akademski obrazovani politicari ....
Treba ljude obavijestit da su svi njihovi probkemi riješeni - BAKIR OBEČAO DA ĆE U BUDUĆE RADITI ZA NAROD... Prenesite ljudima da bez veze ne kisnu da je gotovo sa svim problemima koji nas tište . . .!!!
Udri po fukari kad se slijepo I naivno slusa
BEZ REZERVNA PODRSKA RADNICIMA TTU-A.-DOK SE SVE NE PREORE,BANDITIZAM NECE STATI.-KRIMINALCI NA VLASTI,SVIH BOJA,SAMO SILU UVAZAVAJU.-SAZRIJEVA, NEKA SKLONE NA SIGURNO SVU VAZNU ARHIVU.
Guticu nagutaces se ti spermace lopove..
KADIJA TE TUZI KADIJA TI SUDI SELJACINE NAS HAPSE U RODJEM GRADU DOLE VLADA,DOLE SELJACINE,DOLE KORUMPIRANI I NESPOSOBNI MAJMUNI PODRSKA LJUDIMA ,PUNA PODRSKA PROTESTIMA PROTIV KRIMINALNE I NESPOSOBNE VLASTI!!!!
Sto volim ovu demkratiju malo je reci....Drotovi kandzijaju radnike koji traze posao I platu.....Evi Bakire, zato trebate poceti za NAROD, da nebi ovaj narod masnice imao po ledjima od vase demokratije !!!!
Ma ništa dok se i Begi (Kukanu) zgrada ne zapali! :))))
ustani tuzlo na noge vise dole sarajevski placenici iz okolnih sela poceli su nas hapsiti u nasem gradu
Odavno je sjedište Vlade i Skupštine Tuzlanskog kantona trebalo prebacit u Kalesiju ili Banovice,
Pitam se da li grize savjest ljude koji su glasali za SDA i da Bog da im bilo kao ovim ljudima, koji traže svoju koru ljeba na ovakav nacin
Eh zato se Tuzla mora dići i izaći na izbore. Banovićke seljačine sa 20000 registrovanih glasača nadglasaju Tuzlu sa 100000. Što kaže Đorđe "Krivi smo mi što smo ih pustili!"
@Titoist NE,TUZLI TREBA PARTIJA.DOSTA JE BILO SARAJEVSKIH PARTIJA I UBLEHA PARTIJA I STRANKA KOJA CE SE ZALAGATI ZA NAPREDAK TUZLE I TUZLANSKOG KANTONA,INDUTRIJE I EKONOMIJE UPOSTE,POSLE TOGA RADITI NA AUTOMONIJI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zato je bego postasvljen za premijera, čuvajte leđa
tuzla je uz babine. tuzla i bihać su ko dva oka u glavi ili ko nokat i prst.
nije,tuzli je zlo od sarajevske lafine i lopovluka,instaliranja nesposobnih klimoglavaca koji su tu samo da parafiraju lopovluke samo autonomija moze spasiti tuzlu i tuzlanski kanton ove nesposone majmune vratiti na njive s kojih su i dosli u fotelje