Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam Bošnjak i želim da me predstavlja Bošnjak iz neke druge stranke osim SDP-a i SDA. Šta ćemo sad?
i...hdz-ovi popusili. neka neka
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
SLOBODA ZA HRVATSKI NAROD
Je li onaj Stjepan Krešić prešao kod nas, pa on je ubačen da pravi LAKRDIJU od Parlamenta. Šta će na ovo reći sav normalan svijet. Zaboga Zaustavite ovo sranje.
vidi fikreta,kantonalni spasitelj....
jesu im velike glave,sam germe jedu....
J e b o zasjedanje Skupstine eno Edin Džeko pozdravio raju na Facebooku
Ko je ovaj kosijaner s prve slike?
Ima li itko normalan da zaustavi ovu lakrdiju
Kriminalac kojega je neki dan uhapsila SIPA iz cazina Esad basagic koji je 95. od Fikreta abdica dobio 30 000 maraka da izdaje polozaje 5. korpusa sjedi ovdje i kroji sudbinu Hrvatima hahahahaah hahahaha ahahahha
Tako je i SDP + SDA koji su dobili oko 40 % vasih glasova, nemogu oni da imaju sve Bosnjacke fotelje, VALJA I to DIJELITI!!
Čuuj razlaz HA HA HA HA HA HA KUDAM BAA HA HA HA HA HA kojih sve leva.ta nema na netu ccc
Bosna u tri dijela, HB RS i Dzamahrijiska Republika. (Savez republika) Svaka republika gradjanska, dakle nema veze jesi srbin hrvati itd. Svako salje 20 poslanika u drzavni parlament. Svako daje 1og predsjednika, rotacija svakih 18 mjeseci MIRNA BOSNA
a gdje pise ta tih 5 pozicija trebaju pripasti HDZ-u...koja propaganda od strane HDZ-a?! NIsu hrvati = HDZ...ako su dobili 60% hrvatski glasova, onda trebaju i da dobiju 3, a ne 4 pozicije koje im se nude...
A ko će predstavljat\"ostale\" to samo govori koji je paradoks dosadašnji način izbora vlasti kra de ze u opoziciju i kraj priče.
Ako dva HDZa (HDZ + HDZ 1990) moraju da dijele ministarska mjesta sa ostalim onda i SDA SDP moraju da dijele Bosnajcka mjesta sa svim OSTALIM MUSLIMANSKIM STRANKAMA. A i pokoji musliman ovdje u HB je glasao za HDZ dakle nama pripada i 1/5 Bosnjackih mjesta!!