Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako \"Uzas\" sacekaj da prenoci pa da vidimo kakve su reakcije od strane SDP-a i SBB-a. Isto tako nemoj mijesati Lagumdjiju i Radoncica. Radoncic se nista nije dogovorio sa dodom i on treba da kaze sta misli o dogovoru. On takodje nikada nije bio u vlasti da mu se moze suduti. SDA je sklapala sporazume sa dodom i HDZ-om pa vidimo dokle smo dogurali. Sellam svima koji vole ovu nasu napacenu BiH.
Hidroenergetski objekti se trebaju graditi, sam je problem sto dodo misli da on moze raditi sve sto hoce i kako on hoce. Da je on normalan covjek lijepo bi prije ikakvih potpisivanja ugovora dogovorio sve na nivou BiH i onda sa drzavnog nivoa dogovorio izgradnju sa susjednim drzavama. Nazalost on se smatra vlasnikom djela BiH i kao i svi diktatori radi kako on hoce. Nazalost kao sto vidimo 500 hiljada eura obestecenja njima nista ne znaci jer to placa narod a ne dodo ili njegov piun djombic. Nadam se da ce drzava zaustaviti ovaj ugovor ako nije u interesu drzave i lokalnog stanovnistva.
Samo jedan genocid ??????????????????????? A ja vjerov\'o Tunji i mislio 11.Ajde dogovorite se koliko je bilo genocida,pa izađite sa tim u javnost.
Vjerovati VLAHU ili JUGONOSTALGICARU(VLAHU) NIKAD! Jedan genocid je i previse pametnom!
bgm... već su se UVELIKO počeli ispunjavati oni ustupci koje je objavila SDA (između SDP i Dodika). Kad sam pročitao onih 12 ustupaka koje je SDA objavila, nadao sam se iskreno da je to samo jedna od njihovih mnogobrojnih laži. Evo: zahtjev za demilitarizaciju, elektroprijenos, gradnja hidrocentrala bez saglasnosti države, zatvorene liste, politizirano sudstvo i tužilaštvo.....sve se već uveliko počelo ispunjavati.... Do sad sam glasao za SDP... sad ne znam za koga ću...ali za SDP i SBB sigurno neću... Ljudi tek otkriju pravo lice kad dobiju vlast !!!