Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao narodni predstavnici,ko fol neka elita…sami primitivizam i zlo
predsjednik skupstine vokabular od 4 godine
Zadruga
Da nije srba trebalo bi ih izmisliti.
Molio bi da Stevandić dolazi u odjelu u kojem se šeta po kući i po dvorištu. Dakle sa šajkačom i kokardom da je lakše prepoznati ratnog zločinca.
Tesko narodu kojim upravljaju ovakvi likovi! Spas je jedino u temeljitim promjenama vlasti u BiH. Hocemo normalne, sposobne i postene ljude u politici. Dosta nam nacionalista, kriminalaca, fasista, neznalica i nesposobnjakovica koje interesuju samo vlastite potrebe a narodu kako bude.
Primitivna elita
Vidi ovovg Barbarina kako svoje izbacuje ,kako bi tek ostale , poklo kad bi šta rekli protiv lopina .Kupio dr. diplomu kao da je neko glup medicina je 6 god , a rat bio gotov 4 , a on za 2 godine završio u Visokom.
Haj opsuj Albancu majku, nebi dahno dusom.
Ovi umjesto da rjesavaju probleme gradjana samo na seks misle.
Narodna skupština koja komedija od ustanove
Vlahadija...
Zmaj od Šipova,za njih je gospoda.
ako si sjednicu zavrsio, valjda nemas vise pravo da izbacujes iz sale, nije ti to tvoje vlasnistvo.
Ovo narod ne smije vise dovesti na vlast. Stevandic je pravi kabadahija, koji nikad nije prestao da vozi crveni kombi.
Stevandic ljakse par excellence
Ne izbacuje onoga koji psuje majku, izbacuje onoga kome se psuje, to ima samo kod smrda, niti jedno africko pleme im nije ravno.
Koje seljačine i sirovine!!!