Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je ovo seljačina.
Bego, hajde ti se vrati u Banoviće a i ostatak tvoje vlade, svakako vas 90% nije iz Tuzle pa organizujte sjednice vlade na Grivicama ili Banović selu...
kockasta glava ponovo napada
Smatram da nivo vlasti koji "finansira" (gradjani sve finansiraju) treba da ima upravljacka prava. To je ok, ali bi svakako Grad Tuzla trebao naplacivati kiriju za svaki kvadratni metar u kojem su smjestene skole, tako da je bolje Begi da ne nabija dodatne troskove.
Mislio Fahrudin Radoncic uzeti Tuzlu udruzujuci se sa ovima, pa sada kad su ispusili izgleda da slijede kazne od Vlade kantona koju kontrolisu. Fahrudin Radoncic mora biti sto prije uhapsen.
A Bakir I. smijenjen sa pozicije predsjednika SDA.
@Destroyer4 Samo Tuzla je, samo Tuzla je, pjesme pjevala, pjesme pjeeevalaa, kontra cetnika, kontra ustasa, kontra SDA, NACIONALISTA!
Je li to on upravo u istu kategoriju stavio Narodno pozoriste Tuzla i Amatersko pozoriste Zivinice? I jos jedna stvar Premijeru, svaki Kanton mora imati maticnu biblioteku sto upravo predstavlja NUB Tuzla, gasenjem NUBa kao maticne biblioteke TK, mora se osnovati nova biblioteka koja ce imati taj zadatak. Bas me zanima kako mislis to izvesti.
@gasilec1 De ba druze koristi malo svoju glavu, ne moras biti stranacko glasilo ovdje.
@gasilec1 npr. pozorišni komad "guzim gasilec1 i njenu mater"....bila bi ti dobra porno-komedija
Citam komentare i nije mi jasno, zasto svi blate Begu i ovoj konkretnoj situaciji, po meni je covjek u potpunosti upravu, ako ce vlada TK finansirati rad kulturnih ustanova onda neka ta ista vlada i upravlja sa njima, a isto tako zasto bi se ustanove kulture finansirale samo u gradu Tuzli, pa i Zivinice, Lukavac, Gracanica, Srebrenik i ostale imaju kulturne ustanove koje finansiraju opstine. Bego u ovoj situaciji si upravu i samo naprijed.
Pa nije valjda, BEGO je pravo KULTURAN čovijek !!!
Sto ili stol ?
sta ba bego murga zna sta je kultura :) To je za njega najgora nocna mora....