Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz veliko postovanje VELIKOM SRPSKOM PISCU, svaka cast SARAJEVO.
načelnik iz SDA, Ilidža - isto! Ima li dalje? Nema dalje! Svaka čast, posebno mladom načelniku najbrojnije općine u Bosni i Hercegovini!
neć dugo sutra 44 preksutra 43 ...
BRAVOOOO. Ovo su zaista pametni potezi. Platan je prelijep drvo koje lijepo izgleda i ljeti pravi hlad. Da vidim one zgurene vrbe u Luzanima, koje su komunisti birvaktile sadili, sav se najezim. Uljepsajmo grad zajedno!!
Svaka cast!!! Svako zasadjeno drvo puno vrijedi. Nekada su bile organizovane akcije u kojima smo sadili drvece. Ne bi bilo lose o tome ponovo razmisliti.
dosta je reci Mustafa Resic, SDP Direktor Parka
Svaka cast, za primjer drugima... samo nastavi tako!
Procitajte malo Mesu vidite sta on kaze po pitanju identiteta i mentaliteta \"bosanskog\"