Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novi način za uništavanje smeća, a ako pritom izgori i ova ruševina onda još bolje, za par mjeseci nikne novi tržni centar .
Malo sutra napusteno. Cigani zive, prvo sto su uradili je TV iznijeli. A vatrogasci ma fuuuj.. Sto puta smo ih zvali, nakon 15 min su se udostojili da podignu slusalicu. Hitna sluzba je drsko rekla "Mi nismo zaduzeni za to, sto nas zovete..." Bravo, ovo je Bosna i Hercegovina.
ciganska posla, nema gdje oni nešto ne zapale, ne ukradu, il negdje poskidaju šahtove (čast rijetkim izuzecima)... nema par mjeseci da je na klixu bilo da je željeznički saobraćaj bio obustavljen na par sati jer su poskidali željezne tegove s električnih vodova -.-
Vatrogasci , koji su pozvani oko 11:55 minuta , dobijaju dojavu u 12:23 i tek tada dolaze na lice mjesta , i gase požar sve do 17:00 .. samo su još kanaderi falili ..
DRŽAVA BOSNA ..
Ovdje su se skupljali ciiigani i ispred su držali gomile i gomile smeća ,najviše plastične flaše od piva , i oni nekad znaju i raspaliti roštilj u ovoj staroj kući i kako da ne plane ?? NEK SE KUĆE PALE , KAD PADNE DA PLANE ...
hitna upomoć!!!
Hoce li i ovaj pozar gasiti mjesec dana ko onaj u Jablanici i hoce li zvati kanader? Hrvati pozar na Visu ugasice za 2 sata, a Bosnje jos gase onaj u Jablanici flasama vode, znaju Bosnje napraviti drzavu nema sta, haj dobro sto im u politici treba odredjeni kvorum da donesu odluku, ali za gasenje pozara ne treba kvorum pa opet ne mogu da ga ugase, koliko su sposobni govori i to da im je lider Bakir, kojeg su sami birali, daleko najnesposobniji politicki subjekt u regionu i sire, Albanci su za vas Nijemci jbte.
NEsto kontam... zamisli da neko nalozi vatru oko one bombe na malti... nosite je sto dalje
gdje su kanaderi da spašavaju ovo zovite ih, nema boga ovo ugasit,
hahahah pa vidjela sam s prozora :) i maloprije napisala
***nija usred grada
***nija
d.e.p.o.n.i.j.a eki ovo?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)