Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjede glupi Bosanci u kuci, koji smo mi moroni, moroncine prve klase. 0,5% gradjana izaslo na proteste ukupno gledajuci, znaci saberes sve proteste i dobijes taj postotak. Pa mi smo mraka, narod nema sta da jede ali sjedi. Koja smo mi mraka, seljaci, treba nas bombardovati. Ma ovo je pred Sudnji dan, nema dalje. To je to, kraj svijeta.
probudit će se narod uskoro. neće to ova oligarhija još moći dugo kontrolisati. nemaju odakle plaćati mir. kredit im više niko neće dati jer znaju da ga niko neće moći vratiti, a ekonomije nema. kraj je tu jasan.
Sto nas je vise, lopova iz sdp i sda je manje!!!!!
Kad se ovo malo protesta zavrsi sve one koji budi kukali da mu nije dobro treba ga isutat i uzet mu sve cak I usrane gace.
Bice sutra oko podne nema nikakve serije a i dzuma je pa mozda navrati poneko da vidi sto se to narod skupio
hoćemo,evo samo što nismo.Još kad skandirate ''SVI SMO MI NASER ORIĆ'' i kad se omotate onom bijelom krpom sa ljiljanima svaki će Hrvat i Srbin se rado odazvati.
Traze da na celo stanu obrazovani ljudi, sto znaci da su do sada bili narkomani, ali kasno je sad, Radoncic i SBB su unistili Proteste.
bosanac ima veliku glavu jer sporo razimislja jer da ima malu glavu brze bi razmisljo i bio bi na ulici to je problem
Mi smo horde zla sa sjevera...
ima li raje iz berana?
Hako i njegovi SDA-ovci su krivi za sve