Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahaha baja legenda, otvoreno ih guzi a ovi se jos podmecu i to bez vazelina
A mi smo ko nešto bolji
čiča...jel' to te neki bošnjo odero...priznaj..hahahaaaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dok nas brine koliko Dodik uzima love, za to vrijeme nestaju milioni i milioni maraka iz budžeta Federacije i 10 kantona. Tako je bilo, tako će i biti; zamažu nam oči dešavanjima u RS-u dok se lova mlati po Federaciji. Federacija je do sada mogla biti Njemačka da nismo previše marili šta se radi u RS-u. Ali ne, logika sarajevskih vladara jeste da dok se hapa lova u RS-u, hapat ćemo i mi u Federaciji. U fazonu: "kad može Mile, može i Bake".
Neka njega.
hljeb
NEK SE NAJEDE GLADNA GUZICA, A NAROD MU GLADUJE, PROKLET BIO
Dobio je promotion na svom random mjestu, bio je medvjed a sada je nosorog...
malo je za našeg Baju
Хамо, Хамо ... види му главе!
Kad se o dobru konju radi , za pare se ne pita. Pošto je Duduk Dorat par exelance , pošteno je da uzme koliko god hoće ... !
zasluzeno....
Hoce Dodo da se zna ko je glavni BAJA u RS :)
too Baja
Ta plata koju primaju nasi politicari ona je mzierija,ali oni se samo vrte u krug i lavrnjaju.Trebaju biti placeni ali trebaju pokazati ucinak.
To Dodik ako ti ne sjebes rs nece niko :-D
gdje su ove mudonje da pobiju govna???!?!!?
ljudi imajtebar malo razumijevanja.. treba vratiti 10 miliona kredita, zamislite se u njegovoj kozi, nije to lako danas
..