Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je sad sa onim silnim restrikcijama koje su najavljivane ako se slučajno održi referendum? Ništa, naravno. Krepaj Bakire kad im se ne možeš suprotstaviti. A mi svi šutimo, tako bi mi isto i kad bi bio referendum o nezavisnosti, prije toga prijetili, pa onda u mišje rupe. Gdje su oni hrabri Bošnjaci, pa naši preci učestvovaše u Banjalučkom boju braneći Bosnu od Osmanskog carstva. A danas je jedva branimo od nekog pisljivog Milorada Dodika..
@vojvodamisicz Meni je najzanimljiviji fenomen današnjice kolektivna amnezija Srba. Pa ako je iko uzeo kulturu turaka to ste onda vi, pa vas jezik ima vise turskih nego srpskih riječi. Al hajde, to me ne zanima previše, mene zanima jedna stvar. Je li vam toliko siromašna književnost pa da morate Mešu, Hasanaginicu i mnoge druge pripisivati sebi?? Pa čak str i onog nesretnog Kusturicu jedva dočekali..
@vojvodamisicz A ne vrijedi se raspravljati sa neznalicama. Samim tim što si na ovom portalu i sto ovdje liječiš svoje velikosrpske komplekse dovoljno govori. Pa taj isti Meša, se zove Mehmed otkud takvo ime srbinu pa zar nije onda poturica? hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije im mali.
Zadnjih 20 godina i vi i vlada federacije reformisete mog PLAJPUNDEKA STOKO
e sad natjecanje izmedju fbih i genocidne, ciji je veci
hahah ucestvujes li ti u anketi da nam pokvaris prosjek :D
bosnian1946@ al' si perverzan Boze sacuvaj. Mislio sam ciji je veci......budzet
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahahahahah...jedino ako vam da te pare Putin..KOKUZI JEDNI!
Samo je pitanje koliko će uzajmiti naredne godine.