Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
ja cirkusa i drzave :) sve ce ove pare otici na nezakonite Ugovore o djelu, na troskove prevoza, jednokrane pomoci, isplate radnih grupa i komisija, troskove odvojenog zivota i naravno OGROMNE PLATE ....
Biće regres samo prati ...........? Pa kako će se na more bez love...............
sa se ba sekiras ? budzet i tako nije usvojen, a ova piskarala, na nasu zalost, nesto moraju pisati. zele da izgledaju: kao oni nesto rade a uz to su i azurni !!!!
Napu.šiš se denisu penisa glu.pačo
NLO U VISOKOM NLO U VISOKOM http://www.visoko.co.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=2820:nlo-iznad-visokog&catid=2:visoko&Itemid=15
Ovi nisu culi za recesiju.
Sve su ovo politička prepucavanja i njihove već viđene igre.Kao da je ikome od njih stalo da ova država krene na bolje? Sve su to glumci igrači i igračice. Sve to treba rastjerati!
uzmi lopatom !
jes ugrijalo ukrc
I VI I TE TZV ORUZANE SNAGE NEK VAM ZA NJIH DA N.A.T.O. IONAKO NJIMA SLUZE A NE BIH
LOPOVI sve na kitu i drugu TITU pa u goli otok.. KOMUNIZAM JE ZAKON....
sda-u i sdp-u puna usta drzave a dusanka majkic im spasava drzavu od kolapsa. cuj 16,7M za penzionisanje ljudi od 35 godina!!!!!! ko ce penzionisati one jadnike sto ih privatnici izrabljuju danonocno i daju im otkaz kad zatraze placu ili nedaj boze godisnji odmor?
a jes gadan ovaj denis majio mila, nesladak totalno :S
A ŠTA JE SA REGRESOM :-) ?