Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Vlada je pokazala da je itekako sposobna i odgovorna u borbi za prosperitet i napredak ove drzave i dobrobit ovom narodu. Svaki rezultat je transparentno prikazan, ali i svaka greska. Nadam se da ce biti jos pozitivnih rjesenja, i da cete dobiti podrsku naroda. Samo naprijed!
Drago mi je da se ova Vlada u mnogocemu snasla i da nama gradjanima pruza sigurnost i nadu za bolje sutra!
Naravno kad su sposobni, ono sto se u ovoj godini sve desilo nebi niti jedna druga Vlada izdrzala uzdignute glave!
Odlcno!
Dobro odradjen posao Hadzica,bitno je da idemo ka naprijed i da odnose sa drugim drzavama gradimo.
A kada se radi,napredak se mora primjetiti i ostvariti.
sve je to fino, ali ima li negdje konkretnih cijena i rokova koje možemo očekivati?
Bitno je da se radi, i da se prave pogodnosti za nase gradjane u drugim zemljama. Svidjam i se ovo, sad se mogu normalno javiti na telefon kada odem do susjeda.
Znači sad više ne kupujem privremenu karticu kad odem malo mora vidjeti ;)
Ovo je prvi put da jedna stranka polaže račun građanima nakon svog mandata. Prvi put u posljednjih 20 godina da neko izađe pred ljude, kaže im šta je radio u proteklom periodu i tek na osnovu toga pokaže šta će raditi u budućnosti“, zaključio je Hadžić u svom obraćanju.
I pametnome dosta, jel de? :)
U svakom slučaju, aferim za niže cijene. Uvežimo region što prije, bićemo stabilniji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima da se prića sad po regionu u PM
EU ukinula roaming jos u januaru ove godine, a ovi nasi kao snizavaju, komedija u pm.
EU nije ukinula roaming on i dalje postoji, ukida se tek u decembru 2015. Ovo je za mnoge dobra vijest.
Postepeno ukidaju operateri, zavisi od drzve do drzave, primjerice u Njemackoj vodafone, e-plus i 020.online su vec ukinuli roaming, ista stvar i u Austriji i dijelom Svicarske, u Njemackoj bi do kraja godine trebao skroz biti ukinut, medjutim hebe t/mobile kao drzavna kompanija koce to sve max.