BiH
0

Budućnost Čitluka je u Plavoj revoluciji

Klix.ba
Četrnaesti dan predizborne turneje Boljitkovog autobusa Plava revolucija, na čelu sa predsjedniko Narodne stranke Radom za Boljitak i zastupnikom u zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Mladenom Ivankovićem Lijanovićem, stigla je u Čitluk.

Bazirajući svoj program na četiri strateška programska načela Narodne stranke Radom za boljitak – spasiti radna mjesta, porodicu, dom i rodnu grudu, Boljitkovi kandidati za Općinsko vijeće Čitluk, žele donijeti svojim susjedima i sugrađanima prijeko potrebne promjene na bolje i sprovesti opredjeljenja Plave revolucije, nastale kao revolt zbog dosadašnjih loših politika, naveli su iz ove stranke.

Autobus Plave revolucije pozitivno je iznenadio Čitlučane. Kandidati Narodne stranke Radom za boljitak, u neposrednom kontaktu i druženju s građanima, predstavili su glavne značajke svoga plana za gospodarski i demografski spas ove općine. Odabrana skupina čitlučkih kandidata Narodne stranke radom za boljitak posjetila je Međugorje, mjesto gdje ljudi iz svih krajeva svijeta dolaze potražiti utjehu, duševni mir, moleći u skrušenosti i pokajanju.

Boljitkov kandidat za OV Čitluk Ivan Pehar kazao je da će i njemu i ostalim kolegama sa liste Narodne stranke Radom za boljitak, prvenstveni cilj biti zapošljavanje mladih, posebno visokoobrazovanih kadrova kako bi motivirali i ostale da ostanu na svojoj rodnoj grudi i doprinesu njenom razvoju.

"Čitlučka mladost nažalost, svih ovih godina traži neko bolje mjesto za življenje, sa više posla i perspektive. Rijetko ko odluči da se vrati nakon završenog školovanja. Mladi idu trbuhom za kruhom i ostavljaju našu općinu bez pomlatka, čime nam prijeti odljev koji prijeti da od Čitluka napravi općinu starih, bez budućnosti i zdrave radne snage koja bi svojom energijom dala neki novi zamah razvoju i poboljšanju gospodarskih prilika. Ono što ja mogu kazati da ćemo, ukoliko dobijemo povjerenje birača, sve svoje snage usmjeriti ka poboljšanju ambijenta za ostanak mladih u Čitluku. Zato pozivam sve građane, birače, susjede i prijatelje da podrže Boljitkovu listu za Čitluk jer mi doista brinemo za budućnost naše rodne grude", kazao je kandidat Narodne stranke Radom za boljitak za OV Čitluk Ivan Pehar.

Nakon Čitluka, karavan Plave revolucije Narodne stranke Radom za boljitak, četrnaestog dana zvanične predizborne kampanje, nastavlja ka općinama Ljubuškom i Grudama, istaknuto je u saopćenju za javnost.