Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budimlic je iz SDP-a, stranacki covjek, dok mi nemamo nista sa dosadasnjim ministrima,komesarima, camparama, silajdzickama, bukvama,neficima, zornicima, bajrićima, i sl.
JASNO JE KO KOME ODGOVARA, KAO NPR. TI ZLAJOGLU-u, SLUCAJNOM PROLAZNIKU, A ZNAMO I ZASTO?!
Mr Been Budalić, najveći hoštapler iz Zlajine ergele reketaša.
pa i ovaj tekst je pod podnaslovom POLITIKA!!!!!!!!!! A Ministar priča da policija neće biti politizirana... SMIJEŠNO...
JASAN JE CILJ,,,,uzeti sve pod kontrolu,,neznam zasto je toliki pritisak da prođe ovaj zakon, naravno sve je u njemu definisano jasno policija = politika = vladajuca vlast = a ne u službi građana.
Pa kako niko od novinara gospodina Budimlića ne upita iz koje je stranke predložen za mjesto Ministra MUPKS? Da li je Komesar predložen ispred neke političke partije? Ministar je uposlenik Vlade KS što govori da je to politička funkcija!!! Pa kako onda policija neće biti politizovana, ako jedan političar, a u ovom slučaju Budimlić, bude preuzeo sve odluke o radu policije? Kako gosp. Budimlić ima vozilo Vlade KS (PASSAT), koristi vozilo policije (GOLF VI) i ima na dežurno službeno vozilo sa vozačem na raspolaganju 24h. Šta će biti ako ovaj prijedlog Zakona prodje..? Da li će biti bolje građanima i uposlenicima MUPKS? Mišljenja većine je da će bolje biti samo Ministru i političkoj partiji iz koje je isti predložen..
prekidoše sjednicu prije zakona o policiji, nisu imali ruke, sad radončić preko vikenda ispostavlja spisak želja :)