Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahaha eto sve i da je ovo tačno, šta ćemo sa puštanjem zatvorenika?? Kome ćemo to pripisati?
ADVOKAT BUDIMIRA PRIĆA NAM KAO DA SMO DJECA...POIGRAVA SE S NAŠOM INTELIGENCIJOM..NIJE BUDIMIR U PRITVORU ZATO ŠTO GA JE BANKA PRIJAVILA DA NE DRŽI SREDSTVA NA RAČUNU NEGO ŠTO JE PUSTIO 160 KRIMINALACA..OD TOGA I RATNOG ZLOČINCA KOJI JE ČOVJEKA UBIO SAMO ZATO ŠTO JE BOŠNJAK..IZGLEDA DA SDA FORUMAŠIMA I ČLANOVIMA , TO UOPŠTE NIJE NI BITNO, DA JE BUDIMIR PUSTIO ČETNIKA KOJI JE BOŠNJAKA UBIO ŠTO JE BOŠNJAK..MORALNO DNO
@probuda budimir nije pustio na slobodu ratnog zločinca koji je ubio bosnjaka nego mu je sam smanjio kaznu sa 9 na 8 godina jest mu puno smanjio
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Budimirove poteze i kriminalna djela treba kazniti što većom kaznom, dosta je demagogije Budimira i njegovog advokata, sramota je da se ta osoba ne razrješi dužnosti, kakav je to način da osoba iz zatvora rukovodi zemljom i potpisuje bitne stvari, a dovela nas je do ovoga! Jesu li se naši očevi borili i bili u rovovima džabe, da bi na kraju jedan crnokošuljaš i udbaš došao i uništio sve to, izbavio te ubice i kriminalce iz zatvora da ne smijemo izaći na ulicu, već treba da kao 92. strepimo da li ćemo dobiti metak u glavu! TO JE ZA VJEŠANJA!
ma treba sve njih redom kazniti a ne gledati koja je vjera!i po kratkom postupku...
A i nas portal klix ba vecinom objavljuje vijesti koje idu u prilog kriminalnom miljeu BiH..hvala vam
nacisto pristaje ti to ime...usput cujem da ti je zlaja sestru hguzio pa si se navalo na njega...hehe
Baš štedljiv čovjek, od Januara do hapšenja potrošio samo 700 KM-ova. Jaka odbrana od ovog, nazovi, advokata. Čini mi se da on nas hebe u zdrav mozak.
CUJ...PODIGO NOVAC U JANUARU za putne troskove,a sad maj mjesec...kako ih nije onda ptrosio za putovanja..ili je stedio za ovog glupog advokata.
hahaha, smijesan mu je ovaj advokatski tim. Pa nije dzaba Karkin otkazao budimiru zastupnistvo. Karkin brani Turkovica, a nece Budimira, sto znaci da je Budimir veci kriminalac haha
Ma vidio Karkin da mu nema pomoći. Ne bi ga ni Bog mogao izvući da je klanjao svaki vakat, džaba mu advokati, džaba sve! Hahahah
i Ragib zavrsio pravo na nekog privatnom faxu.... :/
i Sanader je imao, pa je dobio 10 godina + nove tužbe idu
hahah opet su se Zlajoglu kleptoman i Fahraon zhebali.Vec vidjen scenarij ovaj fonzo ce biti pusten i bukse a gradjani ce da namire troskove njegovog zatvaranja i sprecavanja u obavljanju duznosti.Evo kako sam rekao tako ce biti i saopstenje za javnosta za nekih cirka 10 dana.I tako ce sve da bude do sledecih izbora.CIRKUS.
Žalosno je da pojedinci poput tebe brane Budimira, strašno je da se ne osuđuju pomilovanja i puštanje na slobodu 160 kriminalaca i ubica, još strašnije je to da nam je gore nego 92. baš zbog takvih kao što si ti, strahujemo kada hodamo gradom da nas neko ni krive ni dužne ne upuca, nemamo šta da jedemo, a onomad nam obećavaše zlatne kašike, dobro bi nama došle i plastične kada bi imali šta jesti njima. A ISKRENO SE NADAM I ŽELIM DA BUDIMIR I NJEGOVA BRAĆA PO KRIMINALU BUDU TAMO GDJE TREBA DA BUDU, ako treba mi ćemo im i ps3 nabaviti, samo da nam ne uništavaju državu i živote!
Ocigledno nisi shvatio moj komentar,pa da ti malo objasnim.Fonzo je Budimir koji je u zatvoru jer je osumnjicen da je pomilovao zatvorenike.I treba da ostane tamo jos dugo,dugo ako mu se dokaze krivica.A Zlajoglu i Fahraon su ga tamo poslali da bi umjesto njega postavili svoje ljude i konacno zavladali svime onim cime do sada nisu mogli.Ali su se zahebali jer ce Fonzo biti pusten kao po starom dobrom bosanskom obicaju bez ikakvih dokaza.A ovo vrijeme provedeno u zatvoru i njegove izgubljene dnevnice,pausale i advokate cemo platiti mi.A ako je iko trebao zavrsiti zajedno sa tim istim Budimirom je taj isti Zlatko Lagumdzija koji je sumnjicen i za mnogo,mnogo vece korupcijske afere sa monogo mnogo jacim dokazima pa ne da nije hapsen nego su ga samo onako reda radi pozvali na informativni i pustili kuci.I on i svi njegovi SDP drugari.Zar isto nije krivicno djelo kad Niksic svog brata postavi na mjesto direktora cesta ili cega vec.Zar to nije korupcija.E on jede iz tih zlatnih kasika o kojima ti pricas i dok je tako ti i takvi kao ti nikad necete imati ni plasticne.Pozdrav.
ma ne može njega oprati ni hiljadu dokaza
Jao kako smo mi jadni kad ovako divanimo
pa dajte te dokaze da vidimo, je li dosta Budmirovog zataškavanja
ovo je sve namještaljka u režiji Zlaje i njegovih pulena
SRAM TE BILO ..PODRŽAVAŠ ČOVJEKA KOJI JE PUSTIO ČETNIKA IZ PRIJEDORA, ZLOČINCA KOJI JE BOŠNJAKA UBIO SAMO ZATO ŠTO JE BIO BOŠNJAK.. ZLAJA JE BIO SA RAHMETLI PRESJEDNIKOM ZAROBLJEN OD SRBO ČETNIČKE ARMIJE ..ZLAJA JE PROVEO RAT U OPKOLJENOM SARAJEVU..ZLAJA JE BIO RANJEN OD GELERA GRANATE ČETNIČKOG ZLOČINCA ... NISAM ZA SDP ALI JESAM BIO BORAC I BOŠNJAK SAM ..NE MRZIM NIKOGA NITI JEDAN NAROD ALI ZLOČINCE MRZIM A BUDIMIR GA POMILOVA .. FUJ
jel te zlaja je*bo mali čifut bosnu je zavio u crno i koliko ja znam budimir je samo smanjio kaznu sa 9 na 8 god
A predsjednika drugog BiH-a entiteta ne hapse zato što je krupna riba.... like Šćepo and company
Budimir je samo otvorio sezonu, sada je na redu mesar Lijanović, pa onda ostali koji su učestvovali u tim dogovorima, pregovorima i uništavanju države! SMRT FAŠIZMU, NEPOTIZMU, KAPITALIZMU, DESTRUKTORIMA DRŽAVE I TAJKUNIMA - SLOBODA NARODU!
SRAM TE BILO PROZIVAŠ ŠĆEPU KOJI U PORODICI ŠEHIDE IMA , RAT U SARAJEVU PROVEO A BRANIŠ ČOVJEKA KOJI JE RATNOG ZLOČINCA, ČETNIKA POMILOVAO ..ČETNIKA KOJI UBI BOŠNJU SAMO ŠTO JE BOŠNJO BIO ..IMATELI VI OBRAZA KAD PIŠETE OVE GLUPOSTI..JELI VAM UOPŠTE BITNA SUŠTINA , A TO JE DA JE POMILOVAO KRIMINALCE I ČETNIKA ..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
heheheh a ubice se puštaju da se brane sa slobode
truni budimire u hapsu, imas mahanje