Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada takve kao što si ti strpamo u zatvor, BiH a i ostale zemlje će postatati normalne i funkcionalne !!! Društvo treba iznad svega da cijeni nauku i znanje, treba da počne razmišljati svojom glavom !!! Radnicima pod hitno treba vratiti vlast nad fabrikama, kako ih niko nikada više ne bi mogao tlačiti i ponižavati !!! Treba izgraditi fakultete i škole kako bi razvijali mlade umove koji su naša budućnost, koji su naša karta za spas !!! Nama treba revolucija !!! Ujedinjenje pod jednu zastavu, zastavu svih naroda i narodnosti !!!
Sve se slazem, samo vala tih fakulteta imamo vise nego cevabdzinica, a ocjene se daju ko cevapi, koliko mozes priustiti toliko dobijes.
@Svemirac Ne mislim na privatna sranja od fakulteta, jeb'o ga ti !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Da dodam: .."uputio je građanima predsjednik federacije Živko Budimir iz zatvora"
Nažalost još je na slobodi.
BiH je normalna i moderna drzave glopsone jedan,vrijeme je da se povucete i prepustite osobama koje su zavrsile skolu da pocnu voditi politiku i boriti se za drzavu i narod, a ne ko vi da se borite da napunite svoje dzepove, i da smjestite svoje najmilije na fotelje kojima ste kupili fakultete
Dragi Bosanci i Hercegovci Svaki vaš glas za povratak gradjanskog Ustava Republike BH je vadjenje jednog kamenčića iz temelja genocidne tvorevine i dejtonske nakaze sa vladavinom mafijaško-krimogenih oligarha, koji u svojim omedjenim getoima teroriziraju narod(e). Svaki nas gradjanin Republike BH u ovoj dejtonskoj nakazi, sa genocidom nametnutim Ustavom, je gradjanin desetog reda ako se nadje u pogrešnom getu, a i tu pravo na rad i život mora izboriti poniznom servilnošću prema samozvanim Al Kaponeima. IZLAZ IZ TOG PAKLA JE GRADJANSKI USTAV REPUBLIKE BH, PO KOME JE SVAKI NAS GRDAJANIN, BEZ OBZIRA NA ETNIČKU PRIPADNOST I VJERU RAVNOPRAVAN I SUVEREN NA SVAKOJ STOPI NAŠE JEDNE I JEDINE. Ustav Republike BH je amandmanima iz 90-tih postao, moderan, civilizovan, gradjanski Ustav, koji omogućava višepartijsku parlamentarno demokratiju najvišeg stepena i ima sve mehanizme zaštite prava i gradjana i naroda. Takve Ustave imaju i nasi susjedi i skoro sve države EU.
tako je gospodine Budimire...kad se vratis pritisni svom snagom na posao i uradi sve sto treba a mozes mnogo toga... da BIH postane normalna i moderna..
mrš!!!!!
"SVI ČOBANI I ČOBANKE SE SKRIVAKU IZA NADIMAKA I NEPOSTIJEČI IMENA I KAO TAKVI KOMENTARIŠU NEKOGA KOME NISU NI DO ČLANKA. KAKO ČE ONI POŠTOVAT GOSPODINA BUDIMIRA KADA SU SVIJESNI DA JE ON ZA NJIH U SVAKOM POGLEDU INSTITUCUJA A ONI BEZVRIJEDNI .PA ONOGA KO VRIJEDI OBLATI GA DA BUDE KAO I ONI SAMI. VEČINA KOMENTARA JE JADNA I JADNI SU KOMENTATORI NEK IM SE BOG SMILUJE"... Prvo, zašto se ti onda UJO kriješ iza Bošnjačkog imena? Drugo, ovo GOVNO kojeg nazivaš institucijom je institucija zahvaljujući urednoj naplati za puštanje na slobodu najvećih kriminalaca koje je BiH ikada imala. Treće, hvala Bogu pa takvi kao ti jadu smrdljivi nemaju nikakvu vlast. Četvrto, čujemo se na temu INSTITUCIJE kada državno tužilaštvo kaže svoju riječ. Zbogom smradu!
Nemoj mi Fahre, molim te, sandžačkog mafijaša isfenirane glave. Isto g.... kao i Budimir. Sve u zatvor. A Željko? E to je već drga priča (ako i on ne zglajza).
Da, ali sa tobom u zatvoru !
Pa dok je god tebe ( Zivko Budimir ) i takvih kao ti mi nikada necemo biti normalni, jer nas godinama *ebete u zdav mozak... Lahko vam je nama prodavati maglu, ali imate li imalo savjesti, razmisljate li da ce ti jednog dana stati pred Boga i morati Njemu polagati racune ??? Samo, tada ce vam biti kasno, veoma kasno ... Kao dvojicu jedinih normalnih politicara koji gledaju i drzavu izdvojio bih gospodina Zeljka Komsica i Fahrudina Radoncica, jer s njima je moguce da krenemo naprijed a vi ostali....da Dragi Bog sacuva !
SVI ČOBANI I ČOBANKE SE SKRIVAKU IZA NADIMAKA I NEPOSTIJEČI IMENA I KAO TAKVI KOMENTARIŠU NEKOGA KOME NISU NI DO ČLANKA. KAKO ČE ONI POŠTOVAT GOSPODINA BUDIMIRA KADA SU SVIJESNI DA JE ON ZA NJIH U SVAKOM POGLEDU INSTITUCUJA A ONI BEZVRIJEDNI .PA ONOGA KO VRIJEDI OBLATI GA DA BUDE KAO I ONI SAMI. VEČINA KOMENTARA JE JADNA I JADNI SU KOMENTATORI NEK IM SE BOG SMILUJE
Slazem se s tobom. Svi koji pisu protiv gospodina Budimira su obični ološi koji su članovi SDP-a i SBB-a. Lijepo postoji snimak na kojem se vidi kako mu dijana kajmaković podmeće pare
Ma ko si ti NACISTA da pricas te gluposti matereti !!? Jebo te on, ako se slazes s njim isti si kao i on, i kao i svi ostali, govna obicna, dodju samo pred izbore, jadnom narodu dadnu po 50km i onda RAHAT kradu po 4 godine, preko nasih ledja. Jesi li ti normalan? Koga ti branis ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slažem se sa njim, i treba da budemo normalni i moderni, ALI, sa ovakvim političarima mi idemo samo u rikverc !
Auh kako se bodovi skupljaju a? Svi ste vi isti tako prestanite srat po medijima nego se pokupite i idite.
reci nam nesto sto ne znamo :D
Pa ovo je presmiješno. Dodik se*re da je bila talačka kriza, Izetbegović da sačekamo izbore, a sad se i ovaj klaun javlja sa ovim komičnim pokušajem da ispadne bitan za nešto. Majmuni jedni, kako ne kontate da vam je džaba. Prekasno. Dojadili ste. Svi.
Lopovi blebecu da odvrate paznju sa svog lopovluka.
jel se žališ ili hvališ
Ovaj ko vegeta u svašta se stavlja