Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel iko obavjestio budimira da su mu neredi u zemlji?????
Bolje mu je da se ne vraca u zemlju, ako imalo obraza ima.
I što bi se mi nekako normalizovali ne mođemo zbog Budimira i njemu sličnih Budimirčića! Ja samo ne znam otkud mu hrabrost da ovako nešto kaže s obzirom da je jedan od onih koji ovoj zemlji i njenim ljudima ne dopuštaju normalizaciju!!!
BiH ima problema sa kriminalcima kao što si ti, đubre jedno!
Pa zbog takvih kao sto je budimir koji samo gleda kako da izvuce nesto za sebe, a interes gradjana mu nije cak ni na zadnjem mjestu socijalno-ekonomski uvjeti ne da nisu zadovoljavajuci nego su daleko ispod toga.
Dok si ti tu nece se niko ni vrati, jer si jedan od onih koji cine socio-ekonomski problem. Ne moze ti obraz nista vise oprati.
E do kada ce nam takvi lopovi,kriminalci i prevaranti kao sto si ti voditi drzavu,svakodnevno sve vise i vise propadamo samo zato sto smo dozvolili da nam takvi budu na celu drzave.
Nije valjda, pa kad su nam politicari takvi kao on,naravno da ce ljudi bjezati, nista drugo im ne preostaje!!
Budimire tvojih prevara i tvoje suplje price je svima preko glave.Napravili ste katastrofu od nase zemlje,sta jos hoces,o cemu pricas.Takvi kao ti su odavno trebali biti u zatvoru gdje im je i mjesto.
Jadna li je ova drzava s tobom na celu, narod na ulici a ti u Istanbulu
dosta je meni i tebe o SDA...iz dana u dan zelite ugroziti finansijsku stabilnost sa viljem dolaska na vlast. ne birate sredstva.