Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De ba .. ako je pogresno maltretiran i treba tuziti. Ovdje narod ne konta da drzava ( vlast) treba odgovarat kao i gradjani. Za dobro : produzen mandat, za slabo noga, za pogresno tuzba.
To su ti vrsni pravnici koji mogu dobit tuzbe samo protiv bijede koja krade drva
Logično, u svijetu kad te optuze a kasnije se utvrdi da nisi kriv, to debelo naplatis sa advokatima.
Da ima države gulio bih on iza rešetaka , a kako nema klafim se da će dobiti taj novac..
Zar su ljudi zaboravili koliko je kriminalaca ovaj pomilovao? Preko stotinu koliko se sjećam. Sudstvo i policija odradili posao da bi ih ovaj oslobodio nakon godonu dana, bas se pitam koji mu je motiv bio? Sada hoće jos i pare od države...
Budimire,vise si ološa i kriminalaca amnestirao nego što je iko ikad....i pricas nam o povresi casti i ugleda??Casno kriminalca amnestirat,a ugled je uzeti i pare za to...nisam znao da je to tako
NAJBOLJI PREDSJEDNIK FBIH UHAPSEN PO NALOGU KUHINJE HDZBIH
Nit si ugledan,nit castan....
Nek ti plati tuzioc,njegovo maslo
A sta se desilo sa nadjenim pistoljem u kabinetu Budimira i to u zgradi predsjednistva....bez dozvole....haaaaaa
Nek mu Čavka plati iz svog dzepa...
hoće i on da opali narod po đepu i mozgu još jednom za života.....
sad našao tuđiti kad mu je para nestalo
Dje ovaj kloc nadje bas 277.000 mora da mu treba da kupi novog Audija ili Bmw-a
Hapsi ga opet garan ima nesto je kriv.
tužioci trebaju nalogodavca za te procese da procesuiraju i da plate kazne. kao što je Radončić, Budimir, Lijanovići. Sve ze sna koto radi. sem toga, oni koji su neosnovano podigli tužbe, njih prve i da propjevaju. nisu im Hodžić, Novalic za zatvora?!