Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nebitna ličnost bez iakva legitimiteta koji je ni kriv ni dužan postao predsjednik federacije..čim ne bude više u toj fotelji postat će totalni anonimus i bit zanimljiv isključivo velikobošnjačkim medijima u sarajevu koa ustaša mesić ili anto nobilo.....ja se nadam da će iz te fotelje pravac u zatvor gdje mu je i mjesto...
sta je to entitet genocidna tvorevina ili?
Jadni mi kad nam ovakvi krimosi sole pamet
Zar je nesto pogresno izjavio?Veoma realna i objektivna prica.Ovaj put thumb up za Budimira.
Haman, ovaj Budimir isti Krajišnik, samo mu manji brkovi iznad očiju !
Mara gatara kaže doči će do promjena u BiH 2014. na izborima..., a ovaj je citira.
Budimire, krimanalac jedan ti si oslabio poziciju hrvata!!!
Tvoja priča Budmire dovela je do slabljenja BiH u cjelini
I dalje nam kriminalci pametuju,sramota.
Ništa novo, nažalost tako nam je
Onaj osjecaj kad car "pomilovanja" a ujedno i osoba koja nelegalo drzi oruzje u vlastitoj kuci prica o drzavi, ustavnosti, ravnopravnosti...
Cudi me pa nije na saslusanjima za silna pomilovanja koja je potpisivao.
Bravo, sve je jasno ko dan.. Iskreno se nadam da će građani BiH na izborima znati svojim glavama da biraju vlast a ne plakatima i nekim mizernim ručkovima.. Svjest građana je ključ uspjeha ove zemlje.. treba referendum napraviti ponovo.. u BiH da građani sami izjasne da li žele entitete ili žele kantone ili novi ustav.. pa da vidimo šta je to stvarno.. ali da to bude na pravi način organizovano.. Mislim da je to jedino rješenje u ovoj zemlji! A država BiH nikako nije upitna.. i to da bude svima jasno!
bilo bi dobro kad bi pročitali tekst prije nasumičnog gađanja u komentarima
Živko ti si jedna pičkica malena čim si morao da pomiluješ toliko kriminalaca i da nam otruješ još više ovu dovoljno otrovanu zemlju !!! NEMOJ DA ČUJEM TREĆI ENTITET!!! pičk.O JEDNA !!!
Sve dok vam oči budu uperene u susjedne države, nema vama napretka (bosanski Srbi i bosanski Hrvati)!
Šta ti pričaš? kome su oči okrenute? I što sam sebi daješ thumbs up?
@AlkoholičarPjesnik Mahmuran?
PRIKAŽI ODGOVORE (32)