Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd sad ponovo nazad u cuzu,pa kad opet bude trebalo potpisat sta dobro zvat cemo te.
Ev sad covjek rece da je nosao oruzje bez dozvole!!! Pa za to se daje ostavka bez razmisljanja !!!
eee sad mozes na godisnji, umorio si si ovih dana!!!!!
Kako se nije sjetio potpisati pomilovanje samom sebi...
samo se nadam da je dovoljno pametan da tuži Olega Cavku zbog nezakonitog pritvaranja
Kakva tuga jedno zlo,jedan prevarant,lopov se tek tako vrati i nastavi gdje je stao..gradjani jesmol mi slijepi pored ociju ili sta vec????
Nikako ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da je Budimir na slobodi i da obavlja ponovno posao..Zar ovakvi ljudi da nam vode drzavu???
Zasto to nisi pisala svom dragom vodji kad ga je mimio zakona postavio za predsjednika
GLEDALA JE CIJELA BIH KAKO GA DOCEKUJU POLJUPCIMA KAPLAN I LIJANOVIC ..DIRLJIVA SCENA ZAHVALNOSTI ZA PLATE KOJE IM JE BUDA SVOJIM POTPISOM OBEZBJEDIO !! NIKO NE VIDI, NITI PISE, PRICA DA TRI AUTA OD TRI BBB ( BUDIMIR, BEVANDA, BAKIR) KOSTALO BIH 450 000,00KM ILI AKO JE MINIMALNA PENZIJA 350,00KM ,DALO SE ZA NJIHOVE TRI LIMUZINE 1 260 000 PENZIJA. AKO ZNAMO DA U BIH IMA CCA. 600 000 PENZIJA, ZNACI ZA NJIHOVA TRI AUTA DAT JE NOVAC ZA DVA MJESECA PENZIJA SVIH PENZIONERA U BIH , ILI IZNOS KOJI BI POKRIOO CCA. 4-5 MJESECI PENZIJE ZA PENZIONERE U F BIH . UZ OVO BI DODAO, DA POSTOJE ZEMLJE KAO NPR. SKANDINAVSKE GDJE MINISTRI I PRESJEDNICI DOLAZE BICIKLOM I GRADSKIM PREVOZOM NA POSAO , TAKO DA NAM NASI NE UBLEHARAJU DA KUPUJU AUTA ZATO STO IH U OKRUZENJU SVI IMAJU, DEGUTANTNO JE .
gdje si ti ucio maaateeemattikuu???
E moj ludimiru da bog da ti djeca imala pune djepove para a nemali ih cime vaditi. Napravi ti nama drzavu penzionera
Sad će se on početi svima malo "uvlačiti" !
A ja mislio da opet nije potpisao neko pomilovanje :-)
Imamo i mi svog Sanadera!!A i po frizuri su slicni!!
Morat ću pročitat ove zakone o povoljnijem penzionisanju, možda nađem da i sam imam pravo. Pošto vidim da je svatko sebi izganjo kakve penzijice...
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] POSTANITE DIO TEAM-A VEĆ OD DANAS! Tomislav i Ivan Dusper, Hercegovina , 0038761323749
za lezanje u zatvoru, gdje nista nije radio, garant je dobivao i platu, kao da je radio.. meni je ovo svakako sve smjesno... bit ce sada kao da je bezze lezao u zatvoru, zato sto je eto neko htio... a sto je najgore, za par dana ce se sve ovo zaboraviti.
j.ebem ti djete zivko
Bravo, svaka cast dajte mu orden. inace bi on to potpisivao jedno 2 godine. valjda je normalno da se radi na poslu njima je ocigledno to nelogicno.
Covjek je samo potpisao nesto sto je prije svega silnim BUĐETLIJAMA pa i njemu bio uslov da dobije slijedecu platu .. S druge strane to mu je i posao .. S TRECE STRANE, OPET SMO GA NAGRABUSILI MI, KOJI RADIMO I PLACAMO POREZE A SAD CEMO I DUGOVE OTPLACIVATI ZA NJIHOVE PLATE .. NIGDJE BOLJIH ZIRANATA NA SVIJETU O BOSANACA :-) A SA DRUGE STRANE BEZ OBZIRA STO SMO SE BORILI I IMAMO 50 GODINA STAROSTI I 30 RADA, NE MOZEMO U PENZIJU JER NISMO BILI GENERALI U UDOBNOM ZALEĐU A MNOGO SMO STARIJI OD ONIH KOJI SA 40 GODINA ODSE U PENZIJU . ZAMISLITE UGOVOR SA ARMIJOM , GUZOVACA ZIVOT IM ISTEKAO .. I NJIH NA IZDZAVANJE ..
Hahaha kakav cirkus od Vlade fbih i drzave.