Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BUDIMIRE! VIDIO SAM TE DA SI OD LIJANOVIĆA UZEO 50 MILIONA KM DA GA OSTAVIŠ U VLASTI. ZNAM JA SVE. DRŽI SE DOBRO. KOŠTAĆE TE TO SKUPO!
ma dobar je Budimir nego mi SDP dr.o.l.j.i.c.e. (muske i zenske) mrzimo sve sto ima predznak BiH a volimo sve ce.t.n.i.cko i/ili jugoslovensko
Budimir ima debelu k.u.r.č.i.n.u., moj razrađeni šup.ak. još nije vidio takvu!
A sto u zatvoru, zato sto se ne svidja smrdonjama iz SDP-a? Pa prosla su ta vremena ljigo, gdje se robijalo za nesvidjanje 'Drugovima', umrla sa Smrdoslavijom, smrdonjo
BUDU ZA PREDSJEDNIKA DRŽAVE!!!!!
Treba pogledati istini u oči; delegati, zastupnici i funkcioneri u Federaciji, javno su iskazali nepoštovanje institucije predsjednika Federacije.Uz nepoštovanje odluka Ustavnog suda, opstrukciju rada vlade FBiH, DIJELJENJE VOJNE IMOVINE OD DRŽAVNE(MADA JE SVE DRŽAVNA), POKUŠAJ NJENE UKNJIŽBE NA INSTITUCIJE, TE NA TAJ NAČIN VRŠENJE RAZVLAŠĆIVANJA DRŽAVE, JASNO JE, DA SE RADI JEDINO I SAMO O ZADRŽAVANJU VLASTI I IZDAJI ZEMLJE.
Generale,samo vojnički sa PETOKOLONAŠIMA!
BOSNA CIJELA IZ TRI DIJELA: RS-HB-BOSNJAKISTAN24%
Ovaj idiot je najveći neprijatelj Bosne i Hercegovine, ko te ne vidi on je slijep!
Budimir se nece ponasati ustavno i po zakonu dok god je pod kontrolom SDA
Valjda ce vise Budimir se poceti ponasati Ustavno
Zivili Lagumdzija i Radoncic,sto jacaju RS. Zivili SDP i SBB! Jacajmo SRPSKU zajedno.
sta se vise natezete podjelite tu pederaciju vec jednom i neka svako ide na svoju stranu
je li ovo onaj budimir sto je ne postuju ustav i zakon??
vidjet cemo hoce li nesto pametno ponuditi ovaj covjek, mada smatram da je trebao biti prvi smijenjen!!!