Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eureka!!! Budimir otkrio toplu vodu... Naravno da trebamo novi ustav, bez entiteta i kantona...
Kojih 2,1? Smanji to sa ovih 800 hilhada koji su preko pa ces videti da ste manjina.
apsolutno federacija mora dozivjeti temeljit preustroj
mislis da 51% moze nesto nametnuti ostatku od 49%? :D
Struktura stanovništva u bivšoj SFRJ 1991: Srbi 41, 5% Hrvati 24% Muslimani 5,1% A sada nema te države!!!
Referendum i vratiti se drustveno uredjenje kakvo je bilo u Republici BiH
i sta sada?
Procjena je da struktura stanovništva u Bosni i Hercegovini danas izgleda ovako: • Bošnjaci (~2.1 mil.) • Srbi (~1.3 mil) • Hrvati (~450.000) • Ostali (~70.000)
a ne moze pasti nize od tebe...ako mu je to neka utjeha
\"BiH treba novi ustav\" ... koliko puta vec ovo mozemo slusati , a niko nista neradi
lojavi usta.sa koji nekioga ne predstavlja opet pokusava ispasti koristan ?! koja mizerija od covjeka...
nevjerovatno je koliko je nas covjek glup nismo uspjeli naci kompromis za ocuvanje jugoslavije i nista nismo naucili na svojim greskama sustina problema nije rasparcavanje, niti udruzivanje nego lokalna samouprava prebacite sve sto se moze na lokalne zajednice i drzava ce odjednom prestati biti problem, jer nece vise ni imati toliko uticaja na odlucivanje kako ko zivi lokalne zajednice valjda mogu sebi zivot urediti jedina sigurna stvar je da su mujo i suljo triparitetni
Cinjenica zalažeš se za ono zbog čega je Alija racionalizovao plebiscit o odvajanju BH od SFRJ, a kažeš da Srbi ruše državu i krivi su za rat!!!
ali veliki broj ljudi, vise od 50%, ne zeli centralizovanu drzavu, narocito uzimajuci u obzir da bi u takvoj drzavi religijska desnica imala znacajan uticaj ne moze se glavom kroz zid
moze bez entiteta i kantona ali tek kad se svi muslimani vrate u Aziju odakle su i dosli