Vjekoslav Bevanda
0
"Brutalno smo preglasani"
Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vracaj te se srbi i hrvati odakle ste dosli u Mongoliju!
Ovo se zahvalite COVICU koji vas je doveo u ovu poziciju. Kome su SRBI jos nesto dobro napravili a on s Traktoristom kod njih u Beograd na instrukcije, smijesno. To je ja mislim bila njegova najveca politicka greska od njegovog postajanja i ona ce izgleda biti i poslednja... Taj Naivac je kod Bosnjaka izvisio i zapecetio svoju sudbinu!!!! Svaka cast Hrvatskom narodu ali imate glupe politicare koji i sami neznaju sta hoce!!!!
U državama s više nacionaliteta preglasavanja nema. Toga nema u Belgiji, niti u Svicarskoj, prava svake nacije su zasebno zasticena.
preglasavanje je demokratska metoda u svakom parlamentu u svijetu....VOLJA VECINE!
samo da ne bude kao sa Hrvatskom samoupravom.Čim su osjetili bolje plaće,odmah su poletili u Sarajevo.Naši Hrvati,naravno. Nama u Hercegovini samo treba jedinstvo,a Hercegovina može i sama.Bez Bosne... Pročitah u novinama jučer jedan dobar komentar na račun autoceste-kaže stručnjak iz te oblasti da više smeta i zagađuje sadašnja M17 i promet preko nje kroz Počitelj i cijelu Hercegovinu nego buduća nova trasa... Znači,nije u pitanju trasa autoceste.Nešto drugo \"smrdi\" !??
ovo je samo nastavak Alijine \"zelene transverzale\" i povijesnog izlaska na Neum,a preko leđa HRVATA iz Hercegovine koji bi trebali nestati sa tih prostora.Projekt \"Južna Bosna\" još živi u glavama velikog broja Bošnjaka u vladi FBiH,a neki blagonakloni(čitaj glupi i korumpirani )Hrvati su nasjeli na lažnjake o suživotu i zajedničkoj državi.Kada za koju godinu(ako Bošnjaci ovako nastave) na gp Doljani bude kolovozna traka za \"ostale izvan EU\" onda će Bošnjaci shvatiti tko su i kako EU gleda na njih.A imaće i biometrijske putovnice i sve ostale dokumente koji će biti usklađeni sa standardima EU.Tada će već uveliko i Srbi iz BiH normalno putovati sa srbijanskim pasošima,Hrvati odavno imaju putovnice...i šta će im tada autocesta.Pa do Neuma ,naravno,da mogu do jedinog primorskog grada u BiH.Tu ćemo gledati zamotane Bošnjakinje kako se \"plaču\" u moru,a njihovi mužjaci će \"divaniti\" pod palmama.Baš kao u 1001 noći !!! Ne vraćajte se u Sa u ponedeljak na posao,ministre Bevanda.
...To je jedna perverzija od drzave ,i sanse za njen opstanak, su jednake sansama za opstanak pileta sa tri glave . Ipak, nadam da ce skoncati u sto manjim mukama , kada medjunarodna zajednica(citaj USA, EU) jednom ipak odluci da je iskopcaju sa aparata. Odnosi koji vladaju u M/H federaciji , upravo pokazuju da joj se kraj priblizio !
BiH je zemlja sveopste mrznje ! Tolike ,da je mnogima mrsko napisati njen puni naziv, pa ga pisu skraceno. Zasto ne reci i praviti se mutav, mrzimo se duboko,uporno i temeljito .I to po kup sistemu, svako-svakoga. Za takvo stanje ima previse razloga i nisu od juce . Prosli (jucerasnji) rat nam tako \'\'plasticno\'\' to pokazuje. Izmedju sebe su ratovali... Srbi-Muslimani Srbi -Hrvati Srbi Muslimani+ Hrvati Srbi -NATO Hrvati- Muslimani Hrvati+ Srbi- Muslimani Hrvati -Srbi Muslimani-Srbi Muslimani-Hrvati Muslimani- Hrvati +Srbi Muslimani-Muslimani ...
Buuuu sve online četnici, ustaše i mudžahedini :)
BRUTALNO nas karaju godinama, ali sada nas BRUTALNO tjeraju da im pusimo!!!
ma pazi pa sta su to hrvatski politicari uradili za ovu zemlju od 90-te pa na ovamo(cast pojedincima),zasto se to ne upita niko,pa cijelo vrijeme je podkradaju,kao i svoj narod,sve go lopov i lazov kao sto je bevanda.Nego samo izmisljaju ugrozenost kad su im neki lopovski projekti ugrozeni kao sto je ova prevara autoput5c.Nikad ni jednom gestom nisu pokazali,ne da im je stalo do ove zemlje,nego da je postuju(cast izuzetcima).Ova zemlja je prezivjela otomansku okupaciju,austro-ugarsku okupaciju,njemacku okupaciju,komunisticko-cetnicku i cetnicko-ustasku a ovaj narod se ne boji nikoga i nicega osim boga jednoga,ma kad je bio zivot za domovinu problem dati.................
A sta na to kaze pedofil kacavenda?
o, vi ! vi ste u zabludi. niste vi ni hrvati niti bosnjaci. vi ste obicna stoka.
Čini mi se da je ovaj ministar nedavno isto tako ubjeđivao narod kako nema osnove da se banke tuže kako vlada nema zakona kojim može da zaštiti građane jer isti nisu usvojeni zato što su njega preglasavali , ups kad ono nije tako. Ovdje pametnjakoviči kad rekneš četvrtak odmah počnu gužvat na nacionalnoj osnovi. Vlada i njeni ministri su se do sada bezbroj puta dokazali u čijem interesu rade a narod , ovce , svojim frustracijama im produžuje mandate. Ako je dotični ministar izabran da između ostalog brani i hrvatski interes pa što onda to ne radi već bježi, ljuti se ko malo dijete i hvata se provjerene karte nacinalnosti da opravda svoj nerad. Ja bih u ovoj državi uveo test prije glasanja da se vidi ko zna a ko nezna glasati, jer kome se žalimo kad stalno istu bagru biramo. Uffffff bože zdravlja a pameti najviše.
E, sto ti je zelja velikaaaaaa, muslimane poslati u Aziju. PA pokusajte sami , sta ce vam Hrvati? VI ste , kako ono na sve cetiri strane svijeta (4 C) . Mnogo vas je nema sta , a i jaki ste. a Pokusali ste vi otjerati , ali sta bi , Dejton vas spasi da se ne iselite svi u Srbiju i Rusiju ... Od Srbije vam ostade samo Beograd i Čačak ...:) Spasavajte to malo jada i brinite se o sebi ....