Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bg nikada nije vladao Istanbulom. A Istanbul beogradom jeste. Cak 450 godina :-)
Uvijek je dobro,kada lideri jedne zemlj i jednoga naroda međusobno razgovaraju.
@kralj Pa sta i nas Milorad ode u Beograd i odma ga prime predsednik i premijer i svi ministri ako treba.
koji si ti papak. Himber je njemacka rijec, a ti mislis da je turska. Ta rijec nam je ostala od Austrije, a ne od Turaka. Od turaka su ostali samo tvoji djedovi, a ti si im direktni potomak :)
....a poslije su otišli na po jedno mješano pače, zasljadili bakljavom i tuljumbama, a onda poslije udarili po bozi i na kraju presjekli himberom. Bilo je poslije proljeva, al flašica s vodom je bila spremna pa nije došlo do većih nereda na hali
Aferim Harise,SAM TAK!Ti,Komsic,Alkalaj radite nesto konkretno za nasu drzavu!SAMO NAPRIJED za nasu JEDNU I JEDINU Bosnu i Hercegovinu! BiH4EVER!
Hare je kralj. Ode na dan i prime ga i predsjednik i premijer i ministar. Ekstra.