Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fala Bogu moja su odrasla.ali neznam da li bi rodila sada kada su poremecene vrijednosti,slusam djecicu,sve im se svelo ko ima bolju marku mobitela,odjece,obuce ,laptopa i sl.Boze sacuvaj. Mi se svadzali ko bolje igra, lzmedu dvije vatra,strika,klisa,,cize-mize ,skolicei sl.,materijalne vrijednosti nikad nismo spominjali.
Danas vam u covjeku vlada samo sila,a gdje ce ona da zavrsi vitjet cemo.
Focusnije fol da ima sto vise Bosnjaka sirotinje,vec da se ta djeca skoluju ,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
djeca su "preskupa" u nasoj zemlji ! raja ne radi, nema para za zenidbu a kamoli da podigne dijete (i ispostuje nametnute trendove o najnovijem smartphone-u, patikama itd.)
Ako su djeca preskupa kako oni koji nemaju nista imaju 5,6...djece dok tkz. intelektualci radije imaju macku nego dijete,znaci nije do finansija vec pomodarstva,sebicnosti i mentalnog sklopa tkz. europejaca.
jako povrsan post... u sustini ima istine ali je samo vrh ledenog brijega !
Sad se nešto pitam , da li je ispravno reči "prvačići", čini mi se da bi ipak trebalo de se kaže " prvašići ". Srećom takvih nemam !!!!
Prvašić je ispravno, ali na hrvatskom.
Ma znam ja dobro što je ispravno, sad po pravopisu ispada da imamo nekoliko promila "prvačića" više, ali zato smo u deficitu u " prvašićima " ......
Cuj u RS-u ohrabrujuci. Pa nestat ce ih za 20 godina ako budu isli ovom dinamikom. Sta reci za ovaj clanak, nego klasicna avazovstina. http://www.stop-avaz.com/antifederacijska-uredivacka-politika-dnevni-avaz-ne-objavljuje-negativne-vijesti-o-republici-srpskoj/
Ne brini doje nam kinezi i afrikanci ko i u ostalim dijelovima evrope ;)
Ako postanemo Njemacka, u sta sumnjam, mozda i dodju. Ovako nije niko lud doci u Fahridistan ili Bakiristan.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
pa ko ce praviti djecu kad 80% omladine izmedju 18 i 35 godine ne radi ! kolpas drustva kako god okrenes...
kolaps
Skola je najbitnijaaaa....sto vise skolovanih i obrazovanih,manje budala za rat...
znaci srbi se vise tucaju.
Svi mi jednako tucamo,samo ne zelimo dijecu...za mene je normala 2-3 dijece...4 haj ok...vise dijece,pravis bijedu...
dajte čevljanoviće da bude 500 komentara,to nam fali svaki dan
Pa sta je sad poenta sve price, kakav je vakat djece ima dosta, hvala Bogu. A gdje Brcko Distrikt u svemu ovome dragi novinari istrazivaci, uvijek ga svi zaborave!?
Sta je tu ohrabrujuce, nema posla ni za manji broj, a ne da se jos povecava. Koji se k u r a c ljudi kote kad nema posla ni za ove sto su zavrsili.
Sad prepucavanja cijih je vise i ko fol radovanje ko vise izumire a da znaju ovi prvacici sta ih ceka koliko su ih babe i djedovi zaduzili pjevali bi "majko siri noge obadvije da se vratim gdje sam bio prije". Ne bih ni jednim ni drugim ni trecim a bogami ni potomcima Sejdic-Finci bio u kozi, nek im je Bog na pomoci!
roditelji karajte se da ima ko u skolu ici
pa koliko je ukupno upisano u federaciji? koliko je upisano u federaciji i rsu prosle godine?
Napio sam se dara, znač' dara.
Kako homofobni pametnjakovići objašnjavaju činjenicu da jedna LGBT tolerantna Holandija ima pozitivan prirodni prirast, kao i švedska, norveška, danska, dok ''normalnoj'' BiH, Hrvatskoj i Srbiji u strahu da ne izumru, ne pada napamet biti ''gay friendly'' jer se pitaju ''ko će pravit djecu'' ???? Zar nismo najreligiozniji androidi u galaksiji? Zar nas religija ne uči da stvaramo porodice? Gdje zape???
logika ti je do kkk. holandija i švedska se ne mogu porediti sa BiH ni po čemu. sigurnost, ekonomija, socijalno...u svemu su godinama ispred naše, nazovi, države. samo uzmi za primjer da u holandiji poslije 65 g imaš zagarantovano primanje bez obzira da li si radio ili ne, zato ti je poredjenje naše nakarade sa tim zemljama .......
haha upravo tako :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)