Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi evropljani ste sve vidjeli šta se dešavalo tih godina, i opet ste na kraju rata nagradili sve one koji su to činili dajući im državu u državi kako bi kočili sve procese koji su trebali da ovu zemlju izvedu na normalan evropski kolosijek.
E moj Gospodine Stewart, moli se ti Bogu i dalje. Ova danasnja djeca to mozda ne zele, ali pogledaj malo ko je na vlasti, pa se onda nadaj svojoj mirnoj smrti. Dodik, Covic, Vucic, Nikolic , a u Rvatsjoj, nisu ni oni cisti, jer cesto hinjski guraju njusku u biH. Nego, naoruzati Bosnjake kao Izrael i garantujem ti da vise nikad niko nikoga na ovim prostorima nece napasti. Danas to jos nije sigurno jer Seselj je vani, a Ivanovic se ismijava nad silovanim zrtvama Bosnjakinjama od plavih sljemova.
Naoruzacemo se njihovim oruzjem, svakako su picoke bez morala. pisaj ih..
Idemo ponovo,nije dosta prepucavanja na youtube. Bilo je mnogo britanskih placenika u HVO koji su ubijali za novac,pa nikome nista.
Ja sam nacuo da su sa lokalnim koljacima ucestvovali i engleski sasovci. To mi je rekao tip koji je visoka faca u mupu rh, moze biti da laze ali eto ja sam cuo. Mozda doticni gosp sa intervjua zna nesto o tome
Dobar je bog kovas drzi kao ljude na ovom svijetu.
nebi ovdje da pametujem,,ali treba se zapitati kome je ovo islo najvise u prilog,tj razbijanja saveza muslimansko hrvatskog saveza....nije tajna dasu i srbijanske obavjestajne sluzbe djelovale...bilo je tih presvlacenja uniformi i u 2 svjetskom
eh lijepi moj gospodine, indoktrinacija je ovdje nacionalni sport a nažalost i u redovima bošnjaka su primjetni rezultati iste i to sve više kako vrijeme prolazi.
Obo gospodine Stewart što si vidio u Ahmićima je HRVATSKA kultura i civilizacija, on se uvjek prodaju kao neka evropska gospoda a bili i ostaju balkanska bagra do srži. Ima u nas ona stara koju vjerovatno nikad nisi čuo: -Kojis u najgori srbi? = RVATI
Pogrešio si najgori su škripari.
kad neko traži svoj entitet sprema genocid nad drugima (dvojica se dogovore na račun trećega).Provjereno,prema trenutnom uzorku.
jogy24 malko lagi,a očito i ne zna.A trebo bi se prisjetiti prvo Kraljevića,pa onda i Bošnjaka u stocu,čapljini,mostaru,kiseljaku,busovači,vitezu, itd pa da ne nabrajamo dalje,a pogotovo sela i zaseoke,gdje je sve protjerano što se nije branilo.Što se branilo to se i odbranilo i sad je to zločin.