Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sace to bake caskom zavrsiti, sa đaferovicem i ekipom, ako ih jbg ne muriraju.
Govori panjevima prije ćeš postći neki efekat.
od svih poslova najvise mrzim raditi
Tito nam je izgradio privredu u kojoj je bilo radnih mjesta za sledeće tri generacije, ali ste je vi uvođenjem truhlog kapitalizma uništili. Nama nudite da otvaramo mala i srednja preduzeća a velika preduzeća niste nam dozvolili jer su ona za vaše firme veliki konkurent na tržištu i van BiH. Bojali ste se da mi sa jeftinom radnom snagom proizvodimo i plasiramo proizvode na evropskom i svjetskom tržištu i da nećemo imati potrebe uvoziti vašu robu. Imali smo industriju koja je proizvodila od igle do lokomotive a bila je naša socijalistička, radnička, stvorena bez investicija stranih, vlastitim znanjem i iskustvom izgrađena. Ovo stanje u ekonomiji nije naš poraz, nego poraz kapitalističkog sistema.
Sve što si rekao je OK, jedino ne za robu široke potrošnje. I ta roba bi išla na tržištu evrope samo je stvar cijene. Kako su im kinezi prodavali robu ? ...jeftino, i prihvatili je. Vremenom se kvalitet kineske robe popravljao.
Svuda je samo kineska roba i na zapadu i na istoku i u africi. Nekada "davno" kinezi su proizvodili robu po cijeni i kvaliteu za tri tržišta, američko, evropsko i ostatak svijeta. Danas je to ista cijena, isti kvalitet za cijeli svijet. Googlaj pa ćeš se uvjeriti za bilo koji proizvod koji se prodaje u svijetu a kineskog je porijekla.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
de nam reci nešto što ne znamo...
..budžetlije likes this.
mnogo pametan ovaj britanski cafir, mnogo ! ako vam treba posao, obratite se Edinu Mehiću, veli uvazeni diplomata ... dokle vise ?!