Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u jednom neformalnom razgovoru sa britanskim ambasadorom: x: "sta mislite o srbima?" ambasador: "a to su vam, veliki nacionalisti" x: "a o hrvatima?" ambasador: "veliki lopovi" x: "a bosnjaci?" ambasador: "a oni su mali lopovi"
Usput isto tako i lagumdžijin izdajnički nakot okupljen pod imenom sdp koji je doveo onog džukca škutora za gradonačelnika u Mostaru isto more da nam ga glabno i olabrnja, od šake do lakta.
Britanci napušite nam se obrezanog feslije nije ovo 92-a, niti Tihić klempo može više da radi kako mu volja.
To je ta "demokratičnost" SDA i njenog lidera koji je ovim postupkom dokazao da i politiku unutar vlastite stranke vodi onako kako vodi i politiku općenito.
Stranka koja ne poznaje osnovna nacela demokracije i parlamentarne vecine sta ocekivati nego ovakav potez.
"đe sam ja tu? "niđe" "e necu da sastancim" tako SDA sprovodi svoju politiku, samo licni interesi!
SDA, odnosno njeni kadrovi, od čelnika do portira, nisu željeli da se odreknu povlastica u kojima od rata uživaju. Dovoljno je pogledati strukturu državne administracije, strukturu zaposlenih u javnim profitabilnim kompanijama i sve je jasno.
SDAovci su poznati po opstruiranju svega i svačega,ništa nije iznenađujuće
SDA nije spremna reformisati sebe, kao ni da podnese teret reformi koje se moraju provesti ako želimo u EU i ako želimo da ekonomski i politički stabilizujemo BiH.
Razočaran sam i ja skoro svakim postupkom SDA, nije Britanska ambasada izuzetak
To je taj niski, osvetoljubivi SDA, koji samo gleda licne interese !
Naravno, ništa drugo nije ni za očekivati od njih
Ljudi Trebinje ima aerodrom, za koji nitko u ovoj državi nezna, ali se 2012 povečalo putnika za 100% u odnosu na 2011, odlično sada i iz Trebinja možemo putovati u svijet, Super!!!!