Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi lazni azilanti, ljudi bjeze iz ovog beznadja jer nemaju da jedu i krse im se sva moguca ljudska prava ... Pa ako iko ima osnova da dobije azil to su onda drzavljani ove cirkus drzave ... PS: a koliko su pricali za azilante u Belgiji da ce ih vratiti itd itd itd JA NE VIDJEH NI JEDNOG DA SE VRATIO U OVAJ PODRUM OD DRZAVE !!!
RECITE TOJ CIGANIJI STO BJEZE IZ DRZAVE DA IH I TOME CEKA NOGA
Gospodji Fayon bih postavio jedno pitanje : Gospodjo Fayon, dokle ce te ZATVARATI OCI, GLUMTITI GLUHONEME i STAVLJATI GLAVU u PJESAK kad se tice narkomana-fasiste-naciste-diktatora i najveceg politicara kriminalca u Evropi \"Milorada Dodika a i njegovu pudlicu Dragana Covica\" !? Dokle ce te vise SMATRATI ovcama za klanje Bosnjake koje vec 20 godina zive pod TEROROM I FASISTOIDNOM DIKTATUROM i agresora -barbara srbije i srba ko i Daytonskg Sporazuma !? ZAR VAS nije stid, pogledajte se SVI U EU-i u OGLEDALO !? Dosta vise ideologa velikosrbizma kojom diriguje monstrum dobrica cosic iz beograda i srbije koja KONSTANTNO ucestvuje u svim POLITICKIM atentatima i zavjerama protiv Suverene Drzave RBIH-e i Bosnjaka raznim podvalama pa i implementiranjem i finansiranjem vehabija u BIH-i ! Sramni Sporazum Daytonske LUDE KOSULJE SRBO-BARBARIJE, supendovali STE LEGALNI I JEDINI USTAV RBIH-e, zamjenili PRAVU ZASTAVU I HIMNU REPUBLIKE BIH-e, DOKLE VISE !?
Od posjete Fajonove, pa nadalje,...Sasvim normalno da nema bh. zastave, pa makar i nametnute Varte. Morao bi neko od političara pro Bosanaca napraviti incident stavljajući zastavu RBiH umjesto nametnute Varte.
Meni se ni mrtvom vise ne stoji zbog vize u redovima ispred ambasada. Sve ove sto traze azil, kad ih vrate u BiH treba javno objesiti na Marijin Dvoru za primjer svima. Ako ne znaju sta ce ovdje, ako im je toliko tesko nek se fino poliju benzinom i zapale. Nemoj da meni zagorcavaju zivot!!!!!!
Hahaha strah Brisela - Belgije da im ne oborimo rekord u vremenu bez formirane vlade ... eh djaba vam, oboricemo ga .. Naprijed zlaja, dodo, covicu, suljo -- oborimo njihov rekord, zar cemo dozvoliti da nekakva Belgija bude bolja od nas;; pokazite im ko su Bosanci i Hercegovini i da mi mozemo duze od njih bez vlade ... UCINITE NAS PONOSNIM .. Volim te BiH
ma ovakvo stanje odgovara svim politickim strnkama,a pogotovo strancima..zasto bi rijesili problem kada u BiH radi preko 5000 stranaca,koji usput imaju plate koje nikad nebi zaradili u svojim zemljama.
Braćo ne idite na kjafirski zapad. Zli kjafiri će vas tjerati da primate socijalu. Idite kod brata Erdoana on vas neće tjerati na taj kjafirluk...
......kada će Brisel da shvati da su krivci za ovakvo stanje u BiH Dodik i Čović koji svim silama nastoje rasturiti ovu napaćenu zemlju i narode u njoj. ......zašto već jednom OHR ne postupi po mandatu koji ima i ne sankcioniše kočnićare..... ......da li to oni išćekuju naše ponovno klanje..... .......gdje je i šta radi her Inčko i gdin Sorensen.....
sta ce bosna u eu samo nam moze biti gore, a eu i onako za 5 godina nece vise postojat isto kao i euro
ma koji azilanti sada,zar to nije sredjeno vec.....zasto se broj prjiavljenih azilanata ne da u javnost,ovdje dobro nesto smrdi
Liberalima Sretan Međunarodni dan ljudskih prava i pitanje jesu li isplatili radnike?