Ana Trišić-Babić
0
Brisel traži promjenu svijesti
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa prosao je 1. April prije 3 dana! Ono reno milion KM je vrlo glupo! Za ono treba vas suditi iz kompanije Renault! Fakat ne kontam sto vam je ono trebalo?! Al stvartno mi nije jasno, nsam se ja ponadao nicem, ali nisam skontao cilj zasto za*ebavai ljude???? I na kraju ne dozvoliti da ostavimo komentar da vam kritikujemo?
Zajednicki cemo nastaviti, i zajedno kao jedna zemlja, kao braca koju je ujedinio nogomet uci u EU! Citam sad na nekom forumu Banja Luke, i skuzio sam da samo nase vodje pozivaju na nacionalizam i mrznju! Oni nam govore da nas ovi drugi s*ebati! Dodik, Brankovic, Silajdzic, Covic, Tihic i svi ostali samo nas dijele, pozivaju na nacionalizam u koji oni nevjeruju, oni su samo kradljivci i kriminalci! Mi ljudi, gradjani ne zelimo nacionalizam, mi ne zelimo biti podjeljeni, mi ne zelimo voljeti prijatelje, bez obzira koje nacionalnosti! Na kraju krajeva mi smo isti ljudi! Mi imamo isti DNK, historijski smo bili zajedno vise od 2000 godina, a odvojeno samo 17 godina! Smrt Nacionalizmu!
Pa h-ovi u bruc-selu stvarno smatraju Bosance primitivcima! Da nam mijenjaju svijest? Pa oni je uopste nemaju! Da su je imali nebi bili saucesnici najveceg genocida Bosnjaka Muslimana svih vremena! Prava svijest ce ostat zauvijek u nama koji volimo nasu zemlju BOSNU PONOSNU PRKOSNU OD SNA! Misle oni u bruc-selu da smo naivno-glupi i kratke memorije! Kad-tad ce njima Bosnjaci-Muslimani razbudit svijest a i njihovom satelitu srbiji,to je samo pitanje vremena...ne zaboravljamo ne oprastamo-a vi i dalje gazite,pljujte i ponizavajte Bosnjaka-Muslimane-Bosnu i Hercegovinu. Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BOSNA4EVER!