Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivim u danskoj skoro 23god i ona nemoze dobiti zivotno osiguranje zato sto joj je neko ukrao stvari nelupajte gluposti. Moze uzeti novac od osiguranja samo ako ima sve uredne racune i novac moze dobiti samo onoliko kolko kosta trenutno to su vecinom polovne stvari i nisu neki novci a ovdje osiguranje trazi sve izvjestaje od policije i to moze da traje vise od godinu dana...........
samire oplodi me <3
Hajde Samire...
i kako ovo sad, oni sve to prijavili, a policija specijalnim operacijam tog dana prije nego su oni otisli da prijave napad, njih pratila i vidjela kako su oni razlupali Auto nekom stangom , odvezli u pravcu visokog da bi potom isfolirali napad???
a mozda je neko rekao policiji za to ??? :O (mojne biti ograničen)
hvala Bogu pa ste u Danskoj, mi ovdje imamo previse lopova...Ne bi bilo posteno da im uzimate hljeb nasušni...
Još da mi je znati šta ova slika radi na ovoj "vijesti".
..."genijalno"...a na mjestu "sudara" ni traga raspale plastike i parčića boje...
commi sudari se samnom <3
...abs, esp, refleksi + 30 godina staža...male su šanse :)))
iPhone S5 joj ukrali,sto su napredni ovi norvezani,nije taj ajfon ni izaso,a oni ga imaju
nije norverska nego danska
Norvežani ili naši novinari... 'S' pa broj? Nije Samsung :D iPhone ima 4s... A i 5s.